lukczas Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 ma kto jeszcze jakie miejsce wolne z kraka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 a z 3misat ktos sie buja ?? Gdyby nie pogrom na uczelni, to ja bym się pobujał, bo potrzebuję paru gratów do moto... na następną taką imprezę musimy się zebrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 no to jak są jakies konkrety wiecie o której będziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Jedziemy z Wrocka /2 osoby/ - będziemy ok 10 - 11. Meeting mile widziany jakby co... :twisted: Pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushek_CBR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 mialem jechac, ale brak kasy=brak wyjazdu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Pierwsi wystawcy już są pod halą. W tym roku będą 2 hale. (przechodziłem dzisiaj i wszystko na to wskazuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 14 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2005 Bede od ok.9.00.506812468 jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 kurcze że też dzisiaj rano nie sprawdziłem 4um :/ bym miał twój nr.Moge się pochwalić że kupiłem sobie nową szeroka kierownice i lusterka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 Ja w końcu zakupiłem sobie kurtke na moto :)Z 4um spotkałem tylko Zbyha, ale też nikogo specjalnie nie szukałem.Jest też drugi zakup - silnik do jawy TS. Czy był opłacalny - właśnie sprawdzam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 15 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 No.Tez wrócilem.Zadowolony wielce,z lżejszym portfelem,ale cięższy o buciki Akito,gmole i poszukiwany od dawna dekielek silnika:DPozdrawiam wszystkich spotkanych i tych niespotkanych.:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 Czolem! A ja spotkalem:Martke, Rozia, Zbyhoo, Redasa, Mimo_ck... Wiecej grzechow nie pamietam :D.Ale padniety jestem Mam nowke oponke Heidenau tyl do GSika :D Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 15 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2005 a ja też byłem ale niestety kupilem tylko gąbke na poprzeczke kierownicy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi