Wojtas Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam!Zapomniałem się pochwalić! :) mam juz moto od polowy października ale dopiero od tygodna śmigam, bo robiłem remoncik generalny (ehh to czekanie za częściami) ale opłacało się! Przesiadłem się na Cr z Dt 80 no i różnica jest spora. Niżej zapodaje fotke nowej miłości :banghead:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekD Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Przesiadłem się na Cr z Dt 80 no i różnica jest spora. Spora? Chyba ogromna :lol: Opisz swoje spostrzezenia z jazdy nowym nabytkiem Bardzo ladne moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Chociaz wiem o Hondzie od kąd była jesze na ebay to i tak składam gratulacje :) Trzymaj sie mocno kierownicy bo cr 250 juz ostro ciągnie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 No stary pojechałeś na ostro. O nabytku wiedzialem juz sporo wcześniej ale jeszcze raz GRatulejszyn i niech sie sprawuje jak trza :) Hardcorowej jazdy zycze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Pogratulować! :banghead: Maszynka super! Czekam na pierwsze brudne foty, teraz jest „trochę” błota trzeba wykorzystać okazję.A mi się marzy YZ 250 może kiedyś...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Dzieki panowie w końcu to motywowaliście mnie do prac nad tym sprzętem :banghead: Co do wrażeń to jest to bardzo przyjemny motocykl, ciagnie od poczatku do końca w połowie manetki podnosi kółko, nawet na 5 biegu ma ochote się poderwać, zawieszenie bez porównania do dt (oczywiście lepsze :) ) Jedyny minus to to że lubi sobie chlupnąć paliwka ale w koncu coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Proc, ona po dzisiejszej jeździe juz nie jest taka biała... do połowy siodła w błocie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszO Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 No piękna naprawde :) .Życze miłej jazdyyyyyyyy :) . :banghead: :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 30 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Fajna sprawa, miałem kiedyś CR125, ale to nieporównywalna sprawa zupełnie. CR250 wybacza o wiele więcej błędów, jest łagodniejsza w prowadzeniu i ma się nad nią większą kontrolę. Jaki masz roczniki? Sądząc po stalowej ramie gdzieś poniżej 99 roku? Aha - łańcuch pewnie będzie trzeba wymieniać, patrząc na zdjęcie. Jak będziesz zmieniał to kup porządnych zestaw Renthala, z aluminiowymi zębatkami. Koniecznie aluminiowymi, jeżeli chcesz dłużej łańcuch potrzymać. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 Jest to rocznik 96, łańcuch jest nowy na foto, tyle że robiłem fotke jak koło było luźne bo miałem aparat tylko na 5 minut :) naciag mam juz w porzadku, łańcuch mam RK a zebatki Talon - tył aluminium, chcialem kupić Renthala ale nie kupiłem z bardzo prozaicznego powodu, nie mialem kasy. Dopwowadzenie Hondy do super stanu technicznego wyniosło mnie 2200zł - to koszt części i olejów, wiec sie wykosztowałem, a wszystko składałem sam. Renthala sobie sprawie jak ten się zużyje :banghead:pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 30 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2004 CR250 wybacza o wiele więcej błędów, jest łagodniejsza w prowadzeniu i ma się nad nią większą kontrolę. Jak tu sie gaz zatnie w lesie to trzeba tylko patrzeć gdzie cieńsze drzewa rosną :mrgreen:Nie wiem czemu ale mnie cr 250 potrafiała bardziej wymęczyć niz cr 125, ale do jazdy w lesie cr 250 nadaie sie bardziej bo nie treba jej tak ostro nakreć np na jakies podjazdy i ma wiecej położeń gazu niż 125 ( ta maiła tylko on i off) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 Gratuluje godnedo sprzetu :banghead: Czekam na jakieś brydne fotki/filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 No tylko pogratulować nowego nabytku :) Tylko lać i jeździć :banghead:. Życze gumowych drzewek. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2004 no też oczywiscie gratuluje chociaz wiedzialem juz wczesniej :banghead:jak dla mnie cr 250 to bestia ale jeździ sie super. zawieszenie mi sie bardzo podoba i super pozycja. jak odkręcałem do oporu to niewiedzialem co sie dzieje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi