biela Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Troszkę nietypowo. Ktoś z doświadczenia może polecić jakiś szybko zakładalny i zdejmowalny strój na motocykl.Poruszam się skuterem po mieście. Odległości nie są dalekie ale jakoś sporo mi schodzi zanim całość ubiorę lub zdejmę.Strój mam typowo motocyklowy czyli nie bardzo można w nim funkcjonować w biurze. Chciałbym coś łatwo wkładanego, może z miększymi bardziej ochraniaczami.Albo jakieś spodnie żeby można w nich było siedzieć w biurze. Ktoś jakieś doświadczenia ma w temacie? Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Pewnie coś na pilota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu hmm.. jeżeli jeździsz skuterem po mieście to nie jeździsz 120 tylko 50-60. Skuter ładnie nogi zasłania plus dorzuć szybę z przodu i prawie każda kurtka da radę. No bo albo zap***dalasz, to wtedy nie przejmuj się szybkością zakładania tylko bezpieczeństwem, albo spokojnie sobie jeździsz to wtedy każda kurtka da radę, tzn, bedzie się zakładać tak samo szybko jak każda inna.. Cechą DOBRYCH - czytaj bezpiecznych - ciuchów na moto nie jest "szybkość zakładania". To się liczy dla strażaków, ale nie motocyklistów... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi