jannikiel Opublikowano 3 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca Fajna postawa Ogury...zobaczymy jak dalej... po cichu juz mu kibicuję... Moto2, trochę martwi mnie poziom Huertasa, ale zobaczymy co dalej, może będzie lepiej... Moto3, wyścigu nie oglądałem, szkoda, bo był festiwal wywrotek... Czas czekać na 2 weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca I jak? Mnie to już powoli denerwują te Marquezy 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Marca Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Marca Kurde a ja nadal nie oglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 24 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca To jak obstawiamy kolejny weekend.... Marqezy + Pecco, czy Pecco i Marqezy? Może będzie padać... dawno nie padało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Marca Udostępnij Opublikowano 25 Marca Generalnie Marc jedzie najlepszym motocyklem w stawce, na tor który najbardziej lubi, co może pójść nie tak? Ale oby coś poszło, bo nuda 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Piątek o 17:05 Administrator Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:05 Co to za lotnik? I ślizgacz Aha. To pierwsza czerwona gleba ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Niedziela o 15:48 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:48 Na Marqezów chyba bata nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Niedziela o 16:11 Administrator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:11 To tak jak na Razgatioglu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Niedziela o 16:48 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:48 Toprak ma wspomaganie w postaci kastrowanych (znów) Ducati... niestety, i znów źle skonstruowane przepisy... a można przecież prosto i zwyczajnie... _ np nie przekraczanie 220 KM mocy ( pod rygorem dyskwalifikacji), a mozesz mieć i 12 cylindrów...i 40 tys obr... hamownie sygnowane FIM i koniec kropka...podobnie postulowałem i w czasach, gdy Rea miał wspomagacza w postaci kumpla - dyrektora technicznego i jego kawasaki mogło mieć niedozwolone części, a Ducati- skastrowane z 62mm do 55 gardziele oraz wloty powietrza, efektem było wycięcie tego z czego Ducati słynęło- mocne i stabilne wyjścia z zakrętów...i to był koniec dużego L-twina... a Supersportach widziałeś co się dzieje...? Ducati kastrowanie do 75 % otwarcia przepustnic, a R9 - tego nie ma...efekt - w zeszłym roku Huertas mistrzem, a w tym roku Ducati 5,6 miejsce.... a można byłoby podobnie 120 KM na kole i taka sama masa, obojętnie ile cylindrów, i obrotów... M.Marqez gleba, i bedzie jednak zjeżdżał.. Wygrał Pecco, przed Alexem Marqezem, i Fabio DiGia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Wtorek o 06:51 Administrator Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:51 To co było widac wyraźnie podczas SBK w Portugalii to szybkość Ducati na prostej, gdzie bmw nie miało szans i dokładnie odwrotna sytuacje w zakrętach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Wtorek o 19:42 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:42 No nie wiem, no nie wiem... 1 wyścig-Toprak 321 Bulega 319 Superpole Race - Toprak -320,6 Bulega 320,6 2 wyścig - Toprak - 321,5 Bulega - 317 Restarted 2 - Toprak -319 Bulega- 316 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano wczoraj o 07:01 Administrator Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:01 No sybsy sybsy nieco 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Hhahahahhahah.... Jedno trzeba przyznać Toprakowi - nie certoli sie przy wyprzedzaniu, nawet kosztem zabrania rywala, no ale atomowe hamowanie to będzie chyba legendarne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi