jannikiel Opublikowano 20 Listopada Udostępnij Opublikowano 20 Listopada Zaczynamy.... Wczorajsze testy w Barcelonie, maszyn na 2025 rok, pokazały, że Pecco, jest nadal silny, MM93 będzie też raczej w czubie...no i jaka silna jest Yamaha z Quartararo..., zgodnie z moim oczekiwaniem Martinator musi się trochę Aprilii poduczyć, ale smuci mnie: Bestia, który ma najwyraźniej problemy z okiełzaniem KTM, którego w koncu rozbił doszczętnie, i Miller, który podobno marzył o jeździe na Yamasze- no to ma...F Freszaki- znaczy świeżaki, zamykają ogony, nie wiem, może w następnych testach coś pokażą... Wynik testów: 1. A Marquez 1. F. Quartararo 3. Pecco 4. MM93 9. P.Acosta 11. Martinator 16. Bestia 22. J. Miller Różnica między 1, a 11 zawodnikiem w granicach 1 sekundy... https://www.motogp.com/en/gp-results/2025/bcn/motogp/fp1/classification Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 21 Listopada Administrator Udostępnij Opublikowano 21 Listopada fajnie, jak by ktoś nieco zamieszał w tej odstanej zupie w tym sezonie, choćby Aprillia, bo na KTMy czy inne Hondy to raczej nie liczę... Może Yamaha w końcu odpali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Listopada Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada No właśnie Fabio na Yamasze dobrze wyglądał w tych testach...ale ciągłe wygrywanie Ducati staje się niebezpiecznie nudne ( może ktoś wpaść na pomysł ograniczeń dla Ducati jak to ma miejsce w WSBK i WSSP np. 75% otwarcia przepustnicy, albo 8 kilogramów dodatkowego balastu... hmmm...)... Ja to chciałbym też aby jakiś Świeżak, zdobył pudło... ale daaaaleeeko są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Czwartek o 10:03 Administrator Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:03 Szykują sie zmiany niebawem, co? Suzuki wraca: https://www.facebook.com/groups/3678954332419802/permalink/3880277485620818/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Czwartek o 12:44 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 12:44 Chciałbym, po prostu, chciałbym, no i Kawasaki, żeby było i BMW, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Czwartek o 15:05 Administrator Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:05 No z BMW może być lepiej koło 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Czwartek o 18:44 Autor Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:44 No właśnie, żeby był wielki ruch, i żeby dużo się działo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Piątek o 18:52 Administrator Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:52 Ja bym chciał, żeby to jakaś normalna telewizja pokazywala... Tymczasem debet KTM na poziomie 3 miliardów euro, gdy jeszcze w 2023 firma miała 100 mln euro zysku. Co tu się odjaniepawliło... Duże znaki zapytania nad finansowaniem sportu, nie mówiąc już o GasGas czy Husqvarna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano Niedziela o 15:49 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:49 No właśnie, ciekawe co dalej z KTM w motosporcie.... kurde, ja tu czuje jakiegoś wałka finansowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano Niedziela o 20:57 Administrator Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:57 Fest były te zawody ICG, szczególnie 300. Tam to się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Dominik, a co to Acosta i Binder bez pracy są teraz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu Myślę że Dorna nie pozwoli na to, ale z rozwojem może już być gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi