zazu Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Jestem zaitneresowany tym motorkiemChcialbym abyscie dali swoja opinie czy warto ten motorek kupicZ gory dziekihttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=...82+wys%C5%82any. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Sprzęt jest super ale nie dla amatora.To wyczynawy motocykl wyścigowy tylko ze światłami.Cena ciekawa , w opisie dużo różnych cyferek poza przebiegiem.Przed kupnem sprawdź w Suzuki cenę tłoków wraz z cylindrami, zaworów wylotowych i korbowodów.Jak masz na te części kasę to kupuj a osiwiejesz z radości. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 bo zastanawiam sie miedzy Aprilia rs 125 a ta Suzukioba sa 2 suwy Wiec w razie naprawy tansza yla by Aprilia bo ma tylko 1 cyl i tlokZreszta doradzcie mi Jezdzilem juz na simsonach skuterkcah mz 250 co wybrac rs czy rgv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 Czy ty cos czytasz, czy tylko piszesz ?Przeczytaj moze jeszcze ze 3x Piotrka post - moze cos dotrze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 19 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2004 FaktycznieSilnik moze byc na wykonczeniui chyba za mocny jak dla mnie 60Km to 600 ty;e maja Ale dluzej bez moto dluzej zyc nei mogeAle lepiej przemyslec dwa razxy niz wpakowac sie w niezle go*** lub sie zabic na pierwszym lepszymAdam a co mi polecasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Ale lepiej przemyslec dwa razxy niz wpakowac sie w niezle go*** lub sie zabic na pierwszym lepszymAdam a co mi polecasz?? Ja nic nie polecam, bo kazdy podejmuje wlasne decyzje i potem sam za nie odpowiada ;))), a ja o tobie nic nie wiem. Ogolnie cos co cie nie zabije fizycznie ani finansowo - RGV moze to zrobic na oba sposoby za jednym zamachem. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 mysle ze cena ma cos wspolnego ze stanem moto, silnik wyzylowany i pewnie juz sie konczy,co nieznaczy ze juz niejezdzi..... a tak na marginesie> w rgv niepowinien byc widelec upside?w opisie jest napisane ze jest upside,a na fotach jest zwykly...moze zle widze... co do mocy to bez przesady 60 km to niejest az tak duzo, fakt ze maszyna lekka,ale jak ktos ma pojecie o moto to da rade... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 Witam! To jest motocykl starszej generacji niz upsid-down. Jednak to motocykl raczej kolekcjonerski niz do normalnej jazdy z powodow podanych wczesniej przez kolegow. Po prostu koszty ewentualnych napraw napewno kilkakrotnie przewyzsza koszty motocykla. Bardzo czesto urywa sie w tym motocyklu korbowod , szczegolnie podczas ostrej exploatacji, a jak ostro nie traktujesz RGV to wogole nie jeździ. Poza tym koszty utrzymania sa duze , bo motocykl wymaga "troszke "benzynki no i olej tylko fuul syntetyk do dwusuwu .Za 4 tys. poszukaj lepiej jakiegos 4-suwa 250-500, w dobrym stanie tech. a nie pakuj sie w exponat- ktory bedzie wiecej stal niz jezdzil.Jednak widzialem na wlasne oczy ciekawą przerobke RGV 250- RGV z silnikiem DR 800 Big . To naprawde bardzo fajnie jezdzi no i ten dzwiek 1 -cyl. cztreosuwa:-))). Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 motocykl wg mnie swietny ,ale nie nadajacy sie do codziennego użytku ;) sam nawet poluje na wersje 500 , lub yamahe rd500 , niestety ceny tych egzemplarzy dorównuja vtr sp1 ;) , a taki motocykl mimo 20 lat może skopac d** dresiarskim szejsetką :twisted: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quick Opublikowano 20 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 hej ! jak chcesz to napisz do mnie na na pw to dam ci nr do kumpla ktory chce sprzedac swoje RGV - chyba '91 ale nie pamietam dokladnie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazu Opublikowano 20 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 WIdze, ze RGV nei cieszy sie zbyt dobra opinia wiec pozostaje przy Aprili rs 125Dziekje wszystkim za cenne porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi