marioostry Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Panowie od VN-ówwłaśnie zacząłęm pracę nad stroną internetową - polską na wzór innychstrona w całości pośwoięcona będzie tylko i wyłącznie vulcanoma więć wszystkim kawasaki z rodziny VN.pewnie potrwa to ze 2 miesiące.Gdyby byłÂ ktoś chętny do współpracy to zapraszam.I* co z tą stronką czas leci a jej brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 no właśnie strona powstała jedynie graficznie - teraz to nie ma szans aby powstałapracadom rodzina dzieci pozdrawiamklaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2006 Ujawniam się wraz z VN 800. Mam go od miesiąca, przebieg zatem niewielki ale staram się :clap: Pomysł ze zrzeszeniem się popieram czterema kończynami. Na pewno w W-wie jest więcej VNów. Może by się gdzieś kiedyś spotkać?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 Vulkany wszystkich swiatow laczcie sie :icon_rolleyes: Pozdrawiam vszystkich mlodszych braci w VN i ich wlascicieli :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Witajcie! Kiedyś założyłem ten temat i myślałem, że umarł naturalnie. Cieszę się, że jest nas już trochę, aby pomysleć o grupie.mającej wspólny mianownik. Dalej ujeżdżam swojego Vn-a i jestem zadowolony - mimo, że musiałem zmienić rozrząd - co w 750-ach nie jest takie łatwe. Teraz jest już ok, chociaż mam dalej problem ze zbyt miękkim widelcem, co szczególnie daje sie odczuć podczas jazdy z pasażerem. Czy strona o Vn-ach jest już zrealizowana?Uwaga! posiadam angielską wersję "serwisówki" - VN 750 Pozdrawiam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 No to i ja sie melduje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 mój brat ujeżdża vulkana i jest z niego bardzo zadowolony, jeździłem nim i powiem szczerze że nie da się opisać wrażeń :) (w sumie pierwszy chopper na którym jechałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników Vulcanów a szczególnie VN750, sam jestem posiadaczem tej maszyny :crossy: i popieram pomysł zrzeszenia miłośników tych motocykli, skoro temat powrócił na forum po roku to warto go "pociągnąć" :buttrock: pzdr bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 22 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2006 No to i ja sie melduje :buttrock: Witaj! Napisz jakim Vulkanem jeździsz?. Jest ich cała gama. Jak pisałem korzystam z 750. I mimo, że ma juz kilka ładnych lat, jest motorkiem, który lubię. Ma stosunkowo niezłą moc (niedławiony - wersja amerykańska). Jedynie co mam zastrzeżenie to gdy jadę z"plecakiem" - jest za miękki na widelcu. Ponieważ nie jest to wersja z gazowym widelcem, muszę go jakoś "usztywnić". Licznik jest w milach.Może nam wyjdzie założenie grupy użytkowników? A może jakis zlot typu gwieździstego?. Trafiłem na stronę amerykańskich maniaków tego motorka, którzy rok rocznie spotykają sie na łonie natury i od naprawy-serwisu po aktywne spędzanie czasu wolnego są wspaniale zorganizowani. Pozdrawiam :banghead: mój brat ujeżdża vulkana i jest z niego bardzo zadowolony, jeździłem nim i powiem szczerze że nie da się opisać wrażeń :crossy: (w sumie pierwszy chopper na którym jechałem) Witaj! napisz jakim Vulkanem jeździ Twój Brat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 witam,posiadam vn 800, przyłączam się z pozdrowieniami dla wszystkich vn - owców :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witaj! napisz jakim Vulkanem jeździ Twój Brat? mój brat jeździ vn 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam. zostało mi z VN 750 : MODUŁ ZAPŁONOWY, gmole, nowy akumulator. tel. 0888 490 059 gg 244 02 07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hil Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 Witam! Czy z Kawaski VN, ale 800 Drifter też mogę się przyłączyć? Pozdrawiam Wszystkich miłośników Kawasaki Hil Cytuj Tak sobie troszeczkę jeździmy: http://motowyjazdy.ubf.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Śmigam Vn-em 1500 classic wersja USA .Dobra ,mocna maszyna :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryanek Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) Witajcie! No to jak widzę - trochę nas jest. Co myślicie o organizacji spotkania - powiedzmy hm ... załozycielskiego Klubu Motorka VN? Wiem, że już może późno planować coś na najbliższą przyszłość, ale na wczesna jesień? Pozdrawiam ;) Witam!Czy z Kawaski VN, ale 800 Drifter też mogę się przyłączyć?Pozdrawiam Wszystkich miłośników KawasakiHil Myślę, że forma "Open" jest jak najbardziej na miejscu. Przecież nie będziemy się dzielić kto na czym siedzi. Łączy nas marka i typ. Pozdrawiam Edytowane 24 Maja 2006 przez Maryanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi