Plakatufka Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 a gdzie mam posłać? na Kanary? daj mi szansę. :P :banghead:Witam! Piszcie na PW, bo portal w kosmos wyleci od próśb. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biguś Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 witaj Piotrze ,a morze masz serwisuwke do Yamaha YZF R-6 z 1999 roku to poratuj .... pozdrawiam biguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasjonat Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ja bym był bardzo zainteresowany 535, jeżeli posiadasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedek92 Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 dostane serwisowke do yamahy dt 125R z 2002r?? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 witam. mam problem ze znalezieniem informacji do motocykla. YAMAHA TDR 125 z roku 1998 prosze o wszystkie dane na ten tamat. z gory dzieki [email protected] :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Panie Piotrze, jak by Pan miał : dt supermoto 2005 rok, "[email protected]" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saymon Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 pilnie potrzebuję serwisówkę do yamahy sr 250 rocznik 1986 nie wiem jaka wersia ale prawdopodobnie hiszpańska [email protected] za pomoc serdeczne dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Wielka prośba!!! posiadam Yamahę XS 1100 Eleven wersja kanadyjska z 1981 r. Chcę ją reanimować... Szukam serwisówki. Będę wdzięczny za wszelkie wiadomości: [email protected]Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Piotr Dudek- Witam Cię serdecznie.....nawiązując do samego początku.....oferował :icon_mrgreen: się Pan z materiałami odnośnie kilku modeli motocykli....interesują mnie wszelkie informacje na temat XVS 1100...jeżeli to możliwe prosiłbym na adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Do XVS 1100 L '99 tu masz kolego prosto ze stronki: www.paulmilner.com/yamaha/handbuch/handbuch.htm#roadstar i jeszcze tu bezpośrednio otwiera się w pdf (to sobie zapisz na dysku): http://members.lycos.co.uk/senio/XVS1100/Y...e_manual-31.pdf może coś Ci się przyda. PONAWIAM PROŚBĘ O SERWISA DO YAMAHA XS 1100 Eleven z 1981 r. pomóżcie, bo jesteśmy uziemieni!!! Edytowane 1 Września 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1Rumun1 Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 :notworthy: .....no fajne....tyle ze moj jest z 2001 rocznik wersja amerykanska :(......ten link jest odnośnie tego właśnie modelu?????? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) zrzuć sobie i porównaj, nie wiem tego czy będzie odpowiednikiem do Twojego rocznika... spojrzyj, to nic nie kosztuje... Szukam serwisówki do XS 1100 Eleven 1978-81 !!!! Edytowane 1 Września 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ? czesc mam problem moja yamaha virago 535 coś mi zakopca świece i jest słabawa rozwija predkość 130 morzesz pomus dzieki jest to 89r.xv 535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 czesc mam problem moja yamaha virago 535 coś mi zakopca świece i jest słabawa rozwija predkość 130 morzesz pomus dzieki jest to 89r.xv 535 Czyżby analfabetyzm? Pośmiewisko z siebie robisz. Zastanów się, zadajesz to pytanie w którymś dziale po kolei.1. sprawa ze świecami - mechanika ogólna2. szukasz manuala - dział własciwy3. sprzedjaesz oparcie - dział kupię/sprzedam Jeśli w taki sposób będziesz formuował myśli to wątpię by ktos Tobie pomógł. Kliknij na opcję"szukaj" u góry ekranu i wpisz np. virago. Wyswietli tematy, powinieneś znaleźdz tam serwisówke i temat z czarnymi świecami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 mam pytaniapo pierwsze jak rozpoznać typ, mam road stara XV 1600 z 2003r ale jest trochę typów XV16AL, XV16ALC , XV16ATL , XV16ATLC potrzebna mi serwisówka, a nie wiem którą szukać ?i czy da się przełączyć typ pracy licznika cyfrowego z mil na km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi