Skocz do zawartości

YAMAHA Service Manual

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Piotr Dudek- Witam Cię serdecznie.....nawiązując do samego początku.....oferował :icon_mrgreen: się Pan z materiałami odnośnie kilku modeli motocykli....interesują mnie wszelkie informacje na temat XVS 1100...jeżeli to możliwe prosiłbym na adres rumun_69@interia.pl...............pozdrawiam

Do XVS 1100 L '99 tu masz kolego prosto ze stronki: www.paulmilner.com/yamaha/handbuch/handbuch.htm#roadstar

i jeszcze tu bezpośrednio otwiera się w pdf (to sobie zapisz na dysku):

http://members.lycos.co.uk/senio/XVS1100/Y...e_manual-31.pdf

może coś Ci się przyda.

PONAWIAM PROŚBĘ O SERWISA DO YAMAHA XS 1100 Eleven z 1981 r. pomóżcie, bo jesteśmy uziemieni!!!

Edytowane przez mav

zrzuć sobie i porównaj, nie wiem tego czy będzie odpowiednikiem do Twojego rocznika... spojrzyj, to nic nie kosztuje...

Szukam serwisówki do XS 1100 Eleven 1978-81 !!!!

Edytowane przez mav

Piotr Dudek napisał:

Mam kilka manuali doXVZ1300,YZF6, XVS1100L i LC,YZ426 i inne oraz prawie do wszystkich modeli katalogi części drukowane. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ?

czesc mam problem moja yamaha virago 535 coś mi zakopca świece i jest słabawa rozwija predkość 130

morzesz pomus dzieki jest to 89r.xv 535

Cytat
czesc mam problem moja yamaha virago 535 coś mi zakopca świece i jest słabawa rozwija predkość 130

morzesz pomus dzieki jest to 89r.xv 535

Czyżby analfabetyzm? Pośmiewisko z siebie robisz.

Zastanów się, zadajesz to pytanie w którymś dziale po kolei.

1. sprawa ze świecami - mechanika ogólna

2. szukasz manuala - dział własciwy

3. sprzedjaesz oparcie - dział kupię/sprzedam

Jeśli w taki sposób będziesz formuował myśli to wątpię by ktos Tobie pomógł. Kliknij na opcję"szukaj" u góry ekranu i wpisz np. virago. Wyswietli tematy, powinieneś znaleźdz tam serwisówke i temat z czarnymi świecami.

• 3 tygodnie później...

mam pytania

po pierwsze jak rozpoznać typ, mam road stara XV 1600 z 2003r ale jest trochę typów

XV16AL, XV16ALC , XV16ATL , XV16ATLC potrzebna mi serwisówka, a nie wiem którą szukać ?

i czy da się przełączyć typ pracy licznika cyfrowego z mil na km.