Rob Roy Opublikowano 2 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Sprawdzam czy bede mial miejsce troche ciasno, antyradar jest pod szybką. Dam znac jak cos wymyślęPozdro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 2 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 A tak w ogóle, to po co Ci takie nieco denne moim zdaniem lakierowanie :?: Nie lepiej zainwestować w porządny aerograf, który nie dość że cieszy oko Twoje i gapiów, to jeszcze policja nie będzie się Ciebie czepiać :?: Pozdrawiam :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 2 Listopada 2004 Administrator Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2004 Nic Ci nie zrobią. Co prawda jest przysłowie, że daj mio człowieka, a znajdę na niego paragraf, ale olej to. Maluj, masz fajny pomysł i nieźle do busy pasuje. Po co się stresujesz?Jak policja będzie coś mówić, to możesz im powiedzieć jedno - podoba się? to se róbcie fotki do prywatnych albumów, nie podoba się? To jazda łapać złodziei, a nie zajmować się takimi DUPERELAMI!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 Czym ty sie przejmujesz Takim motorkiem uciekniesz kazdemu patrolowi takze .... Nie zawsze mozesz uciec.Np.tankujesz na stacji a tu sobie podjezdza radiowoz i co? i proszą o zdjęcie kasku przy tankowaniu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob Roy Opublikowano 3 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 A tak w ogóle, to po co Ci takie nieco denne moim zdaniem lakierowanie :?: Nie lepiej zainwestować w porządny aerograf, który nie dość że cieszy oko Twoje i gapiów, to jeszcze policja nie będzie się Ciebie czepiać :?: Pozdrawiam :P Witam :P Wierz mi szukałem wiele :P , ale nic mi nie przypadło do gustu, chyba że masz jakiś fajny pomysł?Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 3 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2004 A zaniedługo bedą chodzić plotki a w Gnieździe maja policyjne busy :lol: Pod spodem malutkimi literkami dopisz" Ile mam scenscia" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 6 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2004 A jak napiszę sobie POLTI, POLICIE, POLICIA, POLIZEI, POLICIJA, POLIISI, GENDANMERIE, CARABINEROS, AN GARDA, POLISE, POLIS, BELUGYMINISZTERI (tego nie jestem pewien :buttrock:) to też mnie ukarają?? myślę że tylko o POLICJA mogą się doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rajan Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 A ja proponuję na niebiesko i napis MILICJA. :P :buttrock: A tak przy okazji, chciałem się przywitać, więc - cześć. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 no cześć :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 7 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2004 Prawnie nic zrobic nie moga za ten napis ale ....Mozesz zaplacic mandat za: 1. Brudne swiatlo2. Zabrudzona rejestracje 3. Lysa opone :buttrock:4. Wepchniecie sie pomiedzy samochody przed swiatlami5. Jazde stwarzajaca zagrozenie w ruchu ulicznym ...6. itp... itd...Wszystko zalezy na kogo trafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzzz Opublikowano 17 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2004 Pisz co chcesz jak masz dobra gadane to nic nie zrobia a jak beda sie czepiali to powiesz ze to wersja limitowana sciemniaj jak sie da a tak na marginesie to moglbys napisac ORMO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICO DRAG Opublikowano 9 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja tam głosuję, by został napis POLICE. Nic się nie pękaj, bo w kodeksie drogowym, jest bardzo jasno sprecyzowane jak nie może wyglądać auto i moto, by nie brano ich za pojazdy uprzywilejowane. Więc maluj spokojnie i do zobaczenia gdzieś na trasie! Pozdrowionka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 a propos mójkolega pomalował sobie komarka (ten na pedała) :)na biało niebiesko a na zbiorniku machnął milicja i chełm "ormo" TO dopiero gdy jechało wzbudzało sensację :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi