Piasek80 Opublikowano Wtorek o 19:42 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 19:42 Pojeżdżone i Hydromil się załapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu A jak wyglada ochrona przed zimnem / wiatrem / deszczem za ta owiewka? Bo moja w modelu S jest raczej do niczego. To juz Honda lepiej chroni tym swoim rozszerzonym zbiornikiem i kawalkiem plastiku zamiast szyby. Poza tym twoje rece sa schowane, a moje na wierzchu - to duza roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 31 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 31 minut temu W deszczu na szczęście nie miałem okazji ale 11go mieliśmy +6 zaledwie. Było na prawdę OK. Myślę że dobre 3h musiałbym jeździć zanim poczułbym zimno. Spokojnie chowa się człowiek za szybą, ręce (rękawice) osłonięte wystającymi lusterkami a nogi za owiewką dodatkowo czują ciepło z silnika. Tak na prawdę jedynie stopy/buty są nie osłonięte i w razie zimna czy deszczu to najszybciej odczuje. Yamahą w takiej temperaturze - w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi