papas148 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Siema, zastanawiam się nad kupnem SUZUKI GS 500. Będzie to moje pierwsze moto z pojemnością 500cm3. Na tą chwilę posiadam Kawę EL250. Mam 175CM wzrostu i z tego co się dowiedziałem, to jest dosyć dobry wybór. Celuję w rocznik z końca produkcji 2006,2007. Na moto mam tak do 10k maksymalnie. Znalazłem coś takiego https://www.otomoto.pl/oferta/suzuki-gs-gs-500-n-piekny-niski-przebieg-kufer-raty-kredyt-transport-ID6Fuw9c.html Jak oceniacie tą ofertę, sam pojazd i czy macie jakieś inne propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Nie lepiej CBF 500? Do 10 tys. bez problemu kupisz z ABS, nowsza konstrukcja, lepsze prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Kawasaki ER5 z końca produkcji ? Te same zalety jak Qadrat napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papas148 Opublikowano 19 Maja 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 7 godzin temu, Qadrat napisał: Nie lepiej CBF 500? Do 10 tys. bez problemu kupisz z ABS, nowsza konstrukcja, lepsze prowadzenie. CBFka bardzo mi się podoba. Juz sobie poczytałem i sprawdzałem co i jak :] Dzięki za propozycję. Wdaje mi się to dobrą opcją. Jeszcze poszukam dzisiaj ofert ale pewnie z tym modelem trudniej będzie coś wyrwać sensownego. 2 godziny temu, Hun996 napisał: Kawasaki ER5 z końca produkcji ? Te same zalety jak Qadrat napisał. Do Kawasaki mam uraz, bo kupiłem jakieś padło w ciemno i teraz co chwila problemy. Kawa odpada całkowicie. Honda czy Suzuki bardziej mnie przekonuje. Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Co myślicie jeszcze o Yamaha MT03 lub FZS 600 Fazer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 19 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 Jak juz to CBF 600 szukaj Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kier200 Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Kupiłeś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 5 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 skoro temat wypłynął to kilka groszy ode mnie. jeszcze z 10-15 lat temu polecałem gs-a 500 na pierwsze moto. dzisiaj również mógłbym polecieć ale przy określonych warunkach: -budżet do 3kzł (przy budżecie 10kzł w ogóle nie pchałbym się w gs-a - wtedy dużo lepszym rozwiązaniem byłoby er6, przy budżecie do 5kzł również zrezygnowałbym z gs-a ponieważ jest wiele lepszych opcji) -smykałka i warunki oraz narzędzia do grzebania i chęć nauki podstawowej mechaniki, również trochę czas do grzebania. po prostu w motocyklu w tym budżecie korzystanie z warsztatów nie ma ekonomicznego uzasadnienia -pogodzenie się z niewielkimi osiągami i słabościami motocykla (zawieszenie, hamulce) Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi