zibiano Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 ze scigantow (jak zwal tak zwal) pewnie że FIREBLADE !!! gdzies tam dalej sa kawy :( ale wiadomo że Arrica to Africapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ja nie mam jednego wymarzonego który byłby super do wszystkiego, marzenie miec conajmniej dwa:- do normalnej jazdy(oczywiście ostrej)po ulicach miasta, wypadów za miasto czy raz na jakiś czas na tor któryś ze świerzych 1000ców czyli R1, SRAD 1000 albo ZX10 (CBR1000 mi sie nie podoba) -do stuntu, katowania i nauki i robienia wszelkich tricków i wygłupów jakiś Fireblade z lat 96 w góre(marzenie to 929)...albo ostatecznie jakiś SRADzik 750... a gdyby jeszcze była moliwość mieć coś wiecej to:- jakaś Yamaszka WR 4ro takt z dwoma kompletami kół(do supermoto i terenowej jazdy)- jakiś pożeracz szos na wypady turystyczne i za miasto typu Hayabusa-i...jasne że jeszcze mżna by wymyślać bo i jakiś quadzik typu raptor by nie zaszkodził itp itd...:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 Ja nie mam jednego wymarzonego który byłby super do wszystkiego' date=' marzenie miec conajmniej dwa:- do normalnej jazdy(oczywiście ostrej)po ulicach miasta, wypadów za miasto czy raz na jakiś czas na tor któryś ze świerzych 1000ców czyli R1, SRAD 1000 albo ZX10 (CBR1000 mi sie nie podoba) -do stuntu, katowania i nauki i robienia wszelkich tricków i wygłupów jakiś Fireblade z lat 96 w góre(marzenie to 929)...albo ostatecznie jakiś SRADzik 750... a gdyby jeszcze była moliwość mieć coś wiecej to:- jakaś Yamaszka WR 4ro takt z dwoma kompletami kół(do supermoto i terenowej jazdy)- jakiś pożeracz szos na wypady turystyczne i za miasto typu Hayabusa-i...jasne że jeszcze mżna by wymyślać bo i jakiś quadzik typu raptor by nie zaszkodził itp itd...:([/quote'] napisz do Bila Gatesa moze jakis sponsoring sie nzjadzie . Ja bym chcial miec albo nawet raz przejechac sie na Yamaszcze M1 Rossiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 14 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2005 heh mówią: "...umiesz liczyć- licz na siebie..." i ja sie tego trzymam.Mój wyśniony garaż pełny motocykli niestety pewnie pozstanie w sferze marzeń... chociaż... nigdy nic nie wiadomo- trzeba wierzyć choć toszke bo to daje siłe i mobilizacje w życiu a znam osobiście całkiem sporo ludzi których na to stać i nawet by mocno nie poczuli bo nie raz w garażu mają po 10 takich autek że za dowolne jedno z nich mozna by kilka topowych litrówek kupić... więc nie ma co sie z góry nastawiać że takie marzenia nie mają sensu...:( Ale to pierwsze marzenie o moich "conajmniej dwóch wymarzonych motocyklach" jest jak najbardziej realne z tym, że do spełnienia nie w perspektywie najbliższego roku czy dwóch ale za jakiś czas myśle że moze być realne... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Ja w czasie motorbike show w zeszły weekend posadziłem zadek na 90% maszyn które były wystawione i przyznam że najbardziej przypadła mi do gustu Hondzia CBR 600RR ;) Nie wiem dlaczego ale pozycja wg mnie najlepsza, do poręczny i mały motorek ;) Ciekawe jakby to było gdyby nie stał na stojaku... :D Drugi fajny to Honda Hornet 600 - cudzik naked! ;) Za to zupełnie nie przypadły mi do gustu tysiączki tudzież 900... Pozycja półleżąca jest fatalna, chociaż nie wiem jak się to czuje w czasie jazdy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziur Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 mnie sie najbardziej podoba jawka 50 tka bo to był moj pierwszy moto i nadal go mam. Rocznik 1973. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 17 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2005 A dla mniie golasy golasy i jeszcze raz golasy i to takie klasyczne, a nie z ta półowiewką (czaszką).Docelowo co kiedyś (chciałbym) to XJR1300, GSX1400 albo CB1300, a gdybym miał teraz sie na coś przesiąść to Hornet600 lub FZ6, Monsterek (ładny i V-ka, ale nieporęczny do turystyki, bo to taki bardzie caferacer) i starsze SV650 (te z okrągłymi rurami w ramie kratownicowej) ale oczywiście nie mam takich finansów, więc na razie mój GieEsik najładniejszy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 Witam Co sie podoba wszystko co wielkie i z wielkim silnikiem podoba mi sie Yamaha Drac star choć mam plastika podoba sie V-max i raptor Cagiwa najfajniej sie czułem na ZX12 a podoba mi się ZX10 z wyglądu strasznie sam latam GSXR1000 K4 chyba troszkę pokręciłem między tym wszsytkim jak bym miał milion dolarów to bym kupił z 5 sprzętów. Aaaa Co pomarzyć nie można hihi Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 A ja zakochalem sie w czarnej R6 i na 99% sprawie sobie taka na poczatek przyszlego sezonu.1 % zostawiam na GSX-R 1000 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avalon Opublikowano 18 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2005 A ja będę najbardziej oryginalny.... TRIUMPH SPRINT ST1050 potem baaaardzo długo nic i FAZER 1000 Cytuj Czarny, ciężki, szybki... Olympus E-3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 19 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2005 marzę o Hondzie Magna 750 po 93 r.cudeńko :lol: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 nie bede najoryginalniejszy z tym co powiem :P nr 1. YZF R1 2004 "Leonardo Da Vinci met Isaac Newton" nic dodac nic ujacnr 2. YZF R6 / Ducatti 999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterDD Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Ze scigow najbardziej mi sie widzi Yamaha R1 , ale R6 jest tez zajebista ;)Piekny tez jest Aprilla RSV, ten nowy model (Mile chyba?). Z naked'ow to Yamaha XJR 1300, ale za nim moj ukochany GS 500, ktory caaaaly czas mi sie strasznie podoba :P Ze skuterow ;) Peugeot Speedfight 2 WRC :twisted: W sumie moglbym tak wymieniac, ale powiem jasno - szaleje za R1, zgwalcil bym ja przy najblizszej okazji ,ale w zyciu bym jej nie porzucil ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 21 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2005 Na pozycji pierwszej mam dwa motocykle: XJR 1300 oraz GSX 1400 ;) Pozycja numer dwa, jako opcja dla szybkiego turysty to CBR 1100 XX, ewentualnie Hayabusa :P A teraz poluję na XJ 900 Diversion i jest już bardzo blisko ;) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur194 Opublikowano 25 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2005 Mi się bardzo XX spodobał i sobie takiego kupiłem. Mysłałem że jest bardzo wygodny,ale po pierwszych przejażdżkach stwierdziłem że albo owiewki źle małe japońce zrobiły, albo ja jestem za wysoki i kolanami zawadzam o nie :? . Wcześniej podobał mi sie fire z roku 98 i też sobie takiego kupiłem i tam z kolanami nie było problemów. Ale wizualnie preferuję R1 z tylnymi światłami na diodach :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi