Krzysztof Zalewski Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Mam problem z gtr 1400 podłączylem ładowarkę bezpośrednio do akumulatora i wyskakiwał błąd na komputerze odłączyłem ją i było wszystko ok podłączyłem przez gniazdo i pojawił się problem ze nie mam w ogóle prądu sprawdzałem bezpieczniki przy akumulatorze i pod siedzeniem no i na probówkę sa w porządku a te co nie świecą po wyjęciu tez sa w porządku nie pali się rowniez czerwona kontrolka na tablicy koło zegarów i w ogóle nie mogę przekręcic stacyjki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Moze naladuj aku wyjmujac go z motocykla, albo odlaczajac od instalacji elektrycznej, a potem rob proby? Sprawdzenie dlaczego elektronika nie dziala to raczej tylko u dealera, lub w warsztacie z odpowiednim oprzyrzadowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 13 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2023 (edytowane) Ewentualnie podłącz inny akumulator kablami do zacisków oryginalnego akumulatora, bez wyjmowania z motocykla. Nie pomyl biegunów, bez obrazy- zdarzało się wielu specjalistom-energetykom. Edytowane 13 Kwietnia 2023 przez Hun996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Ewentualnie zacznij od naładowania aku - najwyraźniej zdech 😉 A jak Cię martwi komputer, to odłącz klemę, naładuj aku, i podłącz klemę. I daj znać. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keg Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2023 Przy czym jeśli akumulator jest już głęboko rozładowany i ma napięcie spoczynkowe rzędu 10,5V to zwykły tani marketowy prostownik nie będzie w stanie go naladować ze względu na zasiarczenie i wynikającą z tego wysoką impedancję. Wysłane telepatycznie kanałem podprzestrzennym tachionowej łączności jednokierunkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi