Arekej Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Witam. W mojej derbi sendzie z 2013r od jakiegoś czasu bardzo szaleje licznik. Pomimo stania w miejscu licznik potrafi pokazywać po 200km/h. Warto dodać, że inne części elektroniki takie jak kierunkowskazy czy lampa działają bez zarzutów. Nie jest to też wina akumulatora bo było testowane na innym. Z góry dziękuje za pomoc warto też dodać, że nawet pomimo stania w miejscu gdy pokazuje to 200km/h to nabija się przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 24 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Nie znam twojego sprzętu ale warto zacząć od wyczyszczeni i poprawienia połączeń elektrycznych licznika. Zapewne jest tam czujnik prędkości. Może być uszkodzony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekej Opublikowano 24 Marca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 a wiesz może czemu przy dodawaniu gazu lampa świeci mocniej a tak to słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 25 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2023 Bo aku moze byc slabe, a podczas dodawania gazu dostaje wiekszy prad z alternatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 26 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2023 Miałem podobnie w skuterze. Nie wiem jak u Ciebie jest rozwiązany napęd licznika, ale u mnie okazał się problem z impulsatorem przy kole. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi