jannikiel Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 To w końcu , ktoś mnie posłuchał, co twierdziłem, od ponda 15 lat..., żeby stawiać na młodych, a nie na siłę ganiać "w piętkę"... Trzymam kciuki.... Mandalika, przywitała już kierowców MotoGp... Mocny okazał sie Martinator, ale to A. Espargaro najlepiej pojechał na tym torze, bijąc rekord toru...Mistrz Pecco, słabo dopiero 16, Bestia, jeszcze chyba nie do końca sprawny 20... Jutro od rana, a nawet jeszcze wcześniej bo w nocy 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Mandalika, przywitała już kierowców MotoGp... Mocny okazał sie Martinator, ale to A. Espargaro najlepiej pojechał na tym torze, bijąc rekord toru...Mistrz Pecco, słabo dopiero 16, Bestia, jeszcze chyba nie do końca sprawny 20... Jutro od rana, a nawet jeszcze wcześniej bo w nocy 😉 Melduję się, bo Pecco startuje w Q1 No i Pecco nie przechodzi do Q2, przechodzi kolega zespołowy Bestia.... oj cieszy się Martinator 🙂 Luca Marini z nowym rekordem toru, zdobył pole position, za nim 2x Aprilia: Vinales i Espargaro Wyścig Sprint wygrywa Martin przed Marinim i Bezecchim, Pecco 8zdobył jedynie 2 pkt.... tym samym Martinator nowym liderem Mistrzostw Świata MotoGp z przewagą 7 pkt. nad Bagnaią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nieoczekiwanie wyścig MotoGp, wygrywa, Pecco, przed Vinialesem i Quartararo.... Martinator był liderem wyścigu z 3 sek.przewaga nad 2 Vinalesem, ale popełnił błąd, uślizg przodu i wymeldował się z wyścigu... Dodam, że Pecco startował z 13 pola po nieudanych kwalifikacjach...czyli brawo Pecco 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 No fajny wyścig. Jak dobrze pamiętam to Jorge miał chyba miękki przód... tak czy siak teraz będą na zmianę się tasować w generalnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Zgadza się i chyba ucieczką użmażył co nieco....w każdym razie karuzela się kręci, za tydzień jeszcze wcześniej będziemy oglądać, bo Australia i Wyspa Filipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 20 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2023 Wstałem jednak wcześniej...kiedyś się wyśpię hahahha Wyspa Filipa Australia...zaczynamy kolejną rundę 🙂 No i lider klasyfikacji Bagnaia znów musi przepychać się przez Q1, Martinator w formie po treningach 4 miejsce...jutrzejsze Q1, i Q2 no i Sprint race wielce ciekawe... W niższych kalsach: Moto3 : Munoz i Moreira w formie, ale i doświadczony Sasaki i Oncu wysoko... Moto2: o faworytach nie będe pisał, bo wiadomo, Acosta w formie i wydaje się, że nikt nie będzie w stanie odebrać mu tytułu, ale po treningach w końcu I. Guevara powoli się podnosi i wskoczył do Q2, tak samo jak S. Garcia.... Kurde, jutro rano główny wyścig MotoGp ...Pany 6.00 pobudka, chyba, że oglądata wsio od 23.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Ale wyścig! Wow brawo Zarco, brawo Diggia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Martinator, jednak za mocno zaryzykował z tymi oponami..., ale ostatnie kółko, i wyprzedzania to mistrzostwo świata... hehhehehehe Zarco w koncu zrobił backflipa.... a Diggia, ciekawe czy będzie jeździł w Superbikach... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Patrząc na ostatnie wyścigi zasługuje na motogp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 (edytowane) No tak, ale ciekawe, jak z motywacją...ehhh...chyba, że na początku było tak, ehhh pojeżdżę, nauczę się torów, a w 2024 pokażę na co mnie stać, a tu zonk, i teraz jedzie na takim rozgoryczeniu trochę i wkurzeniu, nie ma nic do stracenia....w sumie to 2 sezon jeździ, ale miał chyba i bolesne wywrotki, a i ten Ducat w tym roku jest inny, niż ten na którym jezdził w 2022... "...Bąbel, nie śpij... nie śpię..." Edytowane 21 Października 2023 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 No i odwołali Sprint Race... nie potrzebnie wstawałem 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 No ja też wstałem, ale dobrze, że spojrzałem na stronę motogp... dalej położyłem się spać, tylko, że głupoty mi się śniły... ehhhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Moto GP 3 po wyscigu. W sumie fajny, Prowadzacy, wyladowal jednak na 5 - tym miejscu, KTM wygral, Japoniec drugi, Kel trzeci Vei czwarty. ÜPogoda na wyspie Filipa ujowa, jechali w duzym deszczu, mlodych jakos nie mialo ochoty siem scigac, i poszli w botanike sprawdzajac, jak daleko mozna sie po mokrej trawie.... ( to tak nie zlosliwie ale ... ) Zaraz moto GP Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 Przecież Tissot Sprint odwołany... hehehee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muuuuuu Opublikowano 23 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2023 hehehe, teraz widzę, że mój post zniknął- wczoraj mu napisałem, żeby się ogarnął, bo relacjonuje na żywo wyścigi skończone kilka godzin wcześniej 😉 nawet mam powiadomienie, że mnie zacytował w kolejnej odpowiedzi, ale ktoś posprzątał, ech, dziwy panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi