przemek96 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Mam tak właśnie zrobione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 To w czym masz problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 W dniu 18.11.2023 o 07:05, Daniel Quattro napisał: Na zakończenie sezonu, najechałem gdzieś na gwóźdź i pozamiatane. Sezon zakończony dodatkowymi kosztami - 265€ (nowa opona 220€, dętka 25€, przekładka opony z wyważeniem 20€) Jonaszko, ja nie mam, kolega powyżej napisał że ma dętkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 6 hours ago, przemek96 said: Tak tylko tu jest dętka i taka naprawa nie wchodzi w grę... Faktycznie, moja wina, osobiscie pozbylem sie detek w xv1600, stad napisalem co napisalem. Nawiasem to zabawne, RS na bezdetkowych, do Viadra kiedys a obecnie GSa zakladam detki 😄 1 Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Quattro Opublikowano 21 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 …opona wymieniona, przy okazji klocki tył… Na dziś wystarczy, na dniach wymienię olej w kardanie, olej, filtry i jeszcze klocki z przodu i… byle do wiosny Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 21 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2023 1 hour ago, Daniel Quattro said: …opona wymieniona, przy okazji klocki tył… Na dziś wystarczy, na dniach wymienię olej w kardanie, olej, filtry i jeszcze klocki z przodu i… byle do wiosny Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Hy a moje bydle w zeszly piatek dojechalo do PL. Jutro maja zaczac sie prace, mam nadzieje ze w styczniu wroci do mnie. Tymczasem wymyslilem sobie szeroka opone do tylu... przyjdzie obrabowac bank. 1 Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 22 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Ceny opon poszły w kosmos. Dobrze, że mam kupione jedną zmianę do przodu. Różnica w cenie na kilkaset pln za komplet. I często braki w magazynach. Albo są w cenie x2 bo pustki na rynku. 1 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2023 Cos juz widac. 2 Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Quattro Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Kocur straszny. Robi na prawdę robotę Gratulacje, już widać, że miódGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Wybac smiecenie w twoim temacie. Po prostu nie moge sie oprzec... 1 Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Uuu o kozak 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Quattro Opublikowano 6 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 No i tak powinien wyglądać Chopper/Ceuiser… zajebista… Powiedz mi jak to wygląda z legalizacją takiego projektu w Polsce ?? Mieszkam w Austrii i teoretycznie i teoretycznie można wszystko zalegalizować, ale wiąże się to z ogromnymi kosztami. (Jeżeli część jest oryginalna/dedykowana dla danego modelu to koszt ok. 50€ za część. Jeżeli własnej roboty/zamówienie ok. 400-500€)Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 23 minutes ago, Daniel Quattro said: No i tak powinien wyglądać Chopper/Ceuiser… zajebista… Powiedz mi jak to wygląda z legalizacją takiego projektu w Polsce ?? Mieszkam w Austrii i teoretycznie i teoretycznie można wszystko zalegalizować, ale wiąże się to z ogromnymi kosztami. (Jeżeli część jest oryginalna/dedykowana dla danego modelu to koszt ok. 50€ za część. Jeżeli własnej roboty/zamówienie ok. 400-500€) Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Pojecia nie mam na temat legalizacji czegokolwiek w Polsce bo juz nie pamietam. Od dawna mieszkam w UK a tutaj jest dziki kraj. Przeglad przechodzi znaczy legalne. Wydechy, lampy z dupy, co chcesz to montujesz. Powinienem miec zolta tablice rejestracyjna? No powinienem. Na przegladzie mialem nie dosc ze mala tablice to jeszcze czarna, ze niby zabytek a wlasciwie bo mi sie tak podobalo. Jezdze w misce na bigos na glowie i nic. Policaje jesli juz sie czepiaja to dzieciakow na sportach czy na skuterach, do mnie raz jeden podszedl bo poogladac i tyle. Springer jest robiony na zamowienie od podstaw wiec niema legalizacji lub czegokolwiek i nikogo to nie interesuje. W dowodzie mam Czarno - Bialy, motocykl jest czarny i dalej nic, zwlaszcza na przegladzie.... Mnie to pasuje. 1 Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Łooo kurde to w UK taki luz... fajnie, za to Austria coraz bardziej mnie zniechęca... może dlatego mam wydechy u siebie kupowane od gościa z Austrii...🤔 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Dawno temu skonczylem przygode z cruiserami, do tej pory, przez ostatnie 15 lat turystyki albo dual sports wiec jak 2 lata temu kupilem Road Stara to mialem mala zagwozdke z wydechami. Puste ryczace itd. No ale tutaj przeglad czyli MOT robisz u typa co serwisuje motocykle, robi naprawy itd wiec jak pojechalem na pierwsze MOT po zakupie to troche .... ale i wydechy przeszly i ledowe kierunki przeszly mimo ze homologacje mialy z dupy. Od tej pory zupelnie mnie to nie obchodzi. O ile np do GSa nie cuduje z jakimis przerobkami, zreszta co przerabiac w GSie, to w Road Starze nie mam dylematow. Co do luzu, pewnie ktos sie nie zgodzi ale ani mnie ani znajomych nikt nigdy nie pytal o jakiegolwiek legalizacje, pozwolenia wiec po co sie wychylac? Najwazniejszy jest przeglad i jesli na nim cos przechodzi to znaczy ze legalne i tyle. Pamietam rozmowy z forum, wiele lat temu jak srano ogniem iz cos nie ma homologacji i co jesli policja zatrzyma na drodze w Polsce, Tutaj to tak jak na razie nie dziala, policja nie zatrzymuje bo raz ciezko spotkac takich, dwa zatrzymuja jak nie masz MOT, ubezpieczenia lub road taxu a to se sprawdza po rejestracji jak ja odczytaja. Wiec nie maja powodu zatrzymac. Masz kierunki? Masz. Dziajaja? Dzialaja. Przeszlo MOT? Tak. No to legalne. Wszystko inne tak samo. Ot i tyle. 1 Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi