Cafe Rider Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 (edytowane) IZO, jeśli to akurat jest takie ważne w całej tej sprawie, to ze skruchą biję się w piersi, że źle ująłem swoją myśl. Jestem wstrząśnięty i zmieszany, przykro mi bardzo z tego powodu, jestem Ci jednocześnie wdzięczny za czujność, celność, wnikliwość i ze wstydem oświadczam, że powinienem jasno napisać, że czy z uprawnieniami, czy nie - przynajmniej mnie sumienie by jednakowo męczyło. Tia... miło Ciebie poznać na Forum. Edytowane 25 Lipca 2022 przez Cafe Rider 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Ale tak po " literacku" się bijesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cafe Rider Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Jakoś tak wyszło. Wymskło mi się. Chciałem grzecznie, qrwa, przeprosić, z szacunkiem, a nie od razu się bić, nówka-sztuka tu na Forum jestem, błądzę jeszcze i nie wiedziałem, że po " literacku" nie można. No to sorry, cofam, jak było to chamskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Dobrze wiesz o co chodzi a jednak próbujesz rżnąć glupaWysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cafe Rider Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi73 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Pomijając "zabijanie kogokolwiek" , niestety w takich przypadkach ubezpieczenie nie działa, nawet jak inny użytkownik jest sprawcą. Draśnij na ulicy, parkingu coś wartego z pół miliona, gdzie naprawa w serwisie to kilkanaście , kilkadziesiąt tysięcy np. za błotnik. Nawet jak jego wina to ciebie tam nie powinno być. Płacisz, rodzice płacą, komornik... I jak wyżej napisane, jak komuś zrobisz krzywdę, to np. renta, odszkodowanie, etc. Masakra, świetlana przyszłość. 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qadrat Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 11 godzin temu, Mazzi73 napisał: Pomijając "zabijanie kogokolwiek" , niestety w takich przypadkach ubezpieczenie nie działa, nawet jak inny użytkownik jest sprawcą. Draśnij na ulicy, parkingu coś wartego z pół miliona, gdzie naprawa w serwisie to kilkanaście , kilkadziesiąt tysięcy np. za błotnik. Nawet jak jego wina to ciebie tam nie powinno być. Płacisz, rodzice płacą, komornik... I jak wyżej napisane, jak komuś zrobisz krzywdę, to np. renta, odszkodowanie, etc. Masakra, świetlana przyszłość. 😞 Ubezpieczenie zawsze działa. Sprawca nie ma prawa jazdy to poszkodowanemu wypłacą kasę ale później ściągną to sobie ze sprawcy. W drugą stronę też działa: poszkodowany nie ma prawa jazdy to ubezpieczyciel wypłaci mu kasę ale pójdzie też podpierdolka do odpowiednich służb. No chyba, że któryś z uczestników był po wódzie to inna bajka, wtedy jest batalia sądowa i tam to sobie rozstrzygają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi