Lanser Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Witam mam problem z zagubioną tabliczką znamionową Motocykl to yamaha xt 600 3uw chciałbym zamówić nową tylko niewiem z kąt wziąć nr P.V.A jeśli ktoś się oriętuje proszę o pomoc dorzucę zdję cie tabliczki poglądowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piasek80 Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 A masz papiery od motocykla ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 bry, a co jest nie tak z tą, którą masz? wygląda czytelnie, nie sprawia wrażenia zniszczonej - ot, jak tabliczka o ile mnie pamięć nie myli, tabliczkę znamionową może wymienić jedynie stacja kontroli, z odpowiednim wpisem do danych pojazdu; i wtedy montują "zastępczą" czyli własny kawałek blachy z nabitymi ręcznie danymi. miałem taką próbę na ducati, jak idiota na stacji uznał, że fabryczna naklejka to nie tabliczka, i oświadczył mi że będzie wiercił ramę, żeby przynitować "zastępczą"... jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Teraz już naklejki stosują. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi