Mirgl Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Mam pytanie czy może ktoś z Was wie jak jest przyczyna mojego problemu , nie moge odpalić motoru z pod siedzenia dochodziły dziwne dzwięki ,myślałem że akumulatr wysiadł podłączyłem akumulator z samochodu i dalej jest ten sam problem , co jest przyczyną ? dodaje film na którym słychać co sie dzieje . 20220208_155421.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidek Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Brzmi jak bendix sprawdziłbym to w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 nie to nie jest dzwięk z silnika to jest jakiś przekaźnik czy coś z elektryki pod siedzeniem , na pewno tylko co jest przyczyną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Wymień przekaźnik rozrusznika, czyli to co filmujesz. 1 Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 jescze przed wymianą zerknąć czy klemy nie zaśniedziały Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 9 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Dzięki Panowie ,zlokalizuje ten przekaźnik i spróbuje go wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Nie masz co lokalizowac, to ten po prawej stronie baterii na twoim filmie z tymi grubymi przewodami i klemami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirgl Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Dobra wymontowałem przekaźnik , nazywa się to dokładnie przekaźnik rozrusznika tak znalazłem w internecie , zamówiłem na allegro jak przyjdzie zamontuje i sprawdze czy to napewno to , jak nie bede szukał dalej , ogólnie dzięki za pomoc , jak odpale motorek napisze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi