lysy76 Opublikowano 5 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Trollstigen zamknęli do odwołania to trzeba alternatywę znaleźć. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 18 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Czas na zmiany... Gdyby ktoś rozważał Hujdenała Rangera to u mnie wytrzymał 8,5k. Na piasku lipa, w błocie popelina, na mokrym czarnym poprawnie ale bez szału, na suchym przy strzale z garści potrafi bez ostrzeżenia podnieść ciśnienie. Przód hujdenał scout obleci jeszcze parę kkm. Generalnie na 4+. Zdemontowana jednak... Wleciał komplet Motoz TractionatorAdv tył i DualVenture przód. O ile na tyle już miałem i zrobione do znaczników jakieś 12,5kkm, to przód eksperyment. Dodatkowo założona złota keta i nowe zębatki. Stara keta zrobiła 33kkm tak jak i tylna zębatka, przód po żonglerce przełożeniami jakieś 12kkm. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 7 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Elo. Pewnie niektórzy przypuszczali że skutecznie wylogowałem się, ale muszę zmartwić...😘 Coś się dzieje: https://zapodaj.net/plik-hHKJnPC7vu Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano wczoraj o 08:24 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:24 Korzystając z chwili wolnego, postanowiłem zrobić bokami nieco kilometrów. Przed wyjazdem szczezła pompa paliwa przy przeszło 100kkm. Szybki pomiar i faktycznie, daje 1/3 tego co powinna. Zakup, zamiana, ogień na tłoki. Tak się to skończyło: 1 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Jakieś nordyckie okolice.. zazdraszczać.. ! Cytuj Ponieważ racjonalne myślenie nie jest tym, na czym opiera się żaden z dyskutantów, nie ma co oczekiwać, że jakakolwiek argumentacja, która nie trafia do emocji, przekona go do przyjęcia lepszych zasad. David Hume, An Enquiry Concerning the Principles of Morals Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi