lysy76 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2023 Cała naprzód ku nowej przygodzie... Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Parę fot z lasu: https://imgur.com/OLOjOlphttps://imgur.com/OLOjOlphttps://imgur.com/OLOjOlp Edytowane 25 Listopada 2023 przez lysy76 dubel fot Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonaszko Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Fajna miejscówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Czad Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 To są trzy różne miejscówki. 😉 Ale potencjał jest. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Ja to bym wlasniw chcial taki maly domek z duzym kominki m z kamienia i kominem, na dole jedna duza izba na gorze moze cos tam jeszcze ….. las, studnia, widok na góre jakąśWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Klod, kup se adwnczera to pociągam Cię w różne takie miejsca. Zupełnie za free. Właśnie z widoczkami, górkami i jeziorami. Czasem jezioro masz tylko dla siebie, mimo pełni sezonu. Nie trzeba kupować browaru, by napić się piwa. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 25 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Klod, kup se adwnczera to pociągam Cię w różne takie miejsca. Zupełnie za free. Właśnie z widoczkami, górkami i jeziorami. Czasem jezioro masz tylko dla siebie, mimo pełni sezonu. Nie trzeba kupować browaru, by napić się piwa.Pomyśle …. Chociaz juz raz Cheerokasa utopilem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 25 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Topienia raczej nie będzie. Choć i te klimaty nie są mi obce. Ale to na inne forum 😉 aaa. se pomarudzę we własnym temacie. Jako, że skrót do funu to nie tylko jazda i ładne okoliczności przyrody, czas na grubszy serwis. Na blacie prawie 95kkm więc trzeba zrobić to i owo. Zawory, wymiana płynów czy świec, trzepanie filtra- standard. Ale zdarza się że sprzęgło przeciągnie, łańcuchy rozrządu do wymiany, to postanowiłem zamówić parę rzeczy w sklepie z kateemami. I teraz najlepsze: ten sam asortyment równolegle wkładany do koszyka w pl i w sve. Nosz... zresztą, wnioski sobie sami wyciągnijcie: Dla ułatwienia korona szwedzka po moim kursie dnia =0,375gr/1kr Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Ooo muszę bratu powiedzieć, różnica że się opłaca... jakieś cła czy coś dochodzą do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Dzięki temu że jest UE nie ma ceł. Tylko może być inny problem. Przy zakupie musisz podać szwedzki adres na który wyślą części. Nie wysyłają po za Skandynawię. druga opcja: podajesz adres szwedzki😎 a odbierasz osobiście w sklepie. trzecia opcja (droższa ze względu na kuriera): znajdujesz kogoś kto zamówi na siebie w Skandynawii, przyślą do niego, przepakowanie, wysyłka do PL. Kurierzy (Euroscandia np.) wożą dużo taniej niż dehaele czy inne upeesy. Warto porównywać ceny za każdym razem. Tu była akcja szybkiego odwrotu, mimo że hamak wisiał z widokiem na dolinę. Trzeba było zadowolić się takim: 1 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Poprzednim razem przy zmianie oleju, na magnesie znalazłem kawałek segiera. Jako, że było to jakieś 1/5 pierścienia, nie bawiłem się w poszukiwania, wiedząc że będę rozgrzebywał robotę w najbliższej przyszłości. Dokręciłem kolejne kaemy robiąc Bałkany i ponownie Skandynawię. Obecnie zrobione są łańcuchy rozrządu, ślizgi, napinacze, sprzęgło się moczy, zawory wyregulowane i inne duperele z cyklu świece, usczelniacze, półpanewki. Oględziny ujawniły gdzie brakuje zabezpieczenia (zdjęcie). Aaa... Wywaliłem silniczek krokowy przepustnic i zastosowałem zestaw eliminujący przypadłość trzymania wysokich obrotów mimo odjęcia gazu. Wróciła normalność. Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Ooo w imieniu brata czekam na szczegóły z tymi obrotami 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Problemik załatwia się za 120€.😎 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 20 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca Coś tam się jeździ.😎 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi