Rambo honda Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 (edytowane) Witam mam problem z moją magna 85r .Problem jest taki że przyspieszając na drugim biegu coś przeskakuje objaw jak by opona wpadała w poślizg ale to coś w silniku wydaje przy tym metaliczny odgłos czy to skrzynia czego najbardziej się obawiam lub może coś innego .Awaria tylko na drugim biegu.Jesli to skrzynia to co mogło tam paść. Edytowane 1 Lipca 2021 przez Rambo honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Nic odkrywczego nie napiszę. Jeżeli to występuję tylko na drugim biegu, to masz problem z drugim biegiem. Przykro mi ale to najpewniej skrzynia. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo honda Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Zanim rozbiorę skrzynie chciałem się upewnić bo roboty sporo cały czas mam nadzieję na inną awarie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert1980 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 U mnie w magnie z 83 też szarpie na drugim biegu jak przekręce manetke do oporu powyżej 5tyś obrotów. Skrzynie na wymiane już zakupiłem ale tym zajme się zimową porą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo honda Opublikowano 2 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 No ja będę próbował lada dzień ile płaciłeś za skrzynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert1980 Opublikowano 2 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 300złza kompletną. Nie zapomnij napisać co było uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert1980 Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 (edytowane) Panowie czy to prawda że w magnie z83r trzeba zciągać głowice by wymienić skrzynie biegów? Mechanik wyliczył mi koszta 3500zł za wymiane skrzyni dodam że skrzynie już kupiłem i daje na wymiane. Czy to czasem nie zawiele? Edytowane 3 Listopada 2021 przez Hubert1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 żeby rozpołowić silnik w praktycznie każdym moto trzeba zdejmować cylindry a to generuje ogromne koszta ( wszystkie uszczelki i sporo roboty ) więc cena wydaje się kosmiczna ale może nie być przeszacowana .... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 W dniu 11.11.2021 o 15:05, michoa napisał: żeby rozpołowić silnik w praktycznie każdym moto trzeba zdejmować cylindry a to generuje ogromne koszta ( wszystkie uszczelki i sporo roboty ) więc cena wydaje się kosmiczna ale może nie być przeszacowana .... nie w harusach 😛 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert1980 Opublikowano 19 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 W dniu 1.07.2021 o 16:59, Rambo honda napisał: Zanim rozbiorę skrzynie chciałem się upewnić bo roboty sporo cały czas mam nadzieję na inną awarie. I jak skrzynia zrobiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi