anakin Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Ok, ale dla klimatu wywaliłbym kanapę i wstawił jakieś metalowe hokery w stylu warsztatowym, więcej metalu mniej skory. Ale pomieszczenie ok, reszta to kwestia upodobań 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Na wykończenie sufitu zabrakło kasy... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Dozbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Czesiu tak jest gites... Cegła beton szachownica. Mi się tylko fugi nie widzą 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nie baranki nie brakło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 A dla mnie fajne piekiełko. Cieszy oko, a flaszka na beczce raduje wątrobę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Trochę dla mnie za bardzo kolorowo, ale jak napisałem, to Ty masz się tam dobrze bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Etam, przesmradzacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) czekam na tv,stalowe regały bo bokach,stalowe osłony kaloryferów, kolumny Tonsil w regeneracji i jeszcze trochę gratów . Fuga się nie podoba no zrób lepszą hehe Dla nie wtajemniczonych , na bramie to również graffiti. Sufit wylany na folii i płytach osb tak to ma wyglądać, nie wszędzie musi być tynk eh Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Jak w temacie ja swoj kończę, czy ktoś jeszcze coś podobnego klei 😁 Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez anakin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zrobiłem lepszą 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anakin Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Wiesz że to nie jest cegła tylko cięte lico cegły itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Nie no. Tak trzeba umieć żyć. Lepiej niż u mnie w salonie. Harleye... garaż ma więcej m2 niż te słoiki mają w swoich apartamentach w wawce. Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 29 minut temu, anakin napisał: Sufit wylany na folii i płytach osb tak to ma wyglądać, nie wszędzie musi być tynk eh Było przynajmniej folię dokładnie usunąć. I nie pokaleczyć tak powierzchni przy usuwaniu szalunków. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi