Maciej91939 Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Witam, mam crossa którego kupiłem i sprzedawca mówił że ostatnio jeździł nim w 2003 roku i ja go kupiłem chciałem sprawdzić olej bo z starym nie można jeździć i się korek rozwalił proszę pomóżcie mi, chyba w sklepie jakimś nie znajdę taki korek do takiej staroci i też jak ja mam to wyjąć starając się nie zabrudzić tam w środku. Proszę pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Do sewisu z tym uszkodzeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 2 minuty temu, Adam M. napisał: Do sewisu z tym uszkodzeniem. Bez przesady. W ułamanej części pozostał otwór. Niech coś wbije i wykręci. Przy dobrych wiatrach robota na pięć minut. To coś, co ma wbić, to np. torx, splin itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 A przy zlych z kawalkami plastiku plywajacymi w misce olejowej? W warsztacie na pewno 5 minut, tu mam wrazenie ze pytajacy nie ma pojecia za bardzo co zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Ułamana część nie powinna stawiać żadnego oporu. A kawałki plastiku zjadą z olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej91939 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 8 godzin temu, grizzli napisał: Ułamana część nie powinna stawiać żadnego oporu. A kawałki plastiku zjadą z olejem. No ale co potem z tym korkiem, w internecie trudno znaleźć korek dobrych rozmiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Nawet nie raczyłeś napisać co to za motocykl. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej91939 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 1 minutę temu, qpa napisał: Nawet nie raczyłeś napisać co to za motocykl. Ducati dakarino 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 8 minut temu, Maciej91939 napisał: Ducati dakarino 50 Uuuu, nietypek. Szukaj w necie, albo zmierz średnicę otwory bądz ułamanej części (o ile ją w całości wykręcisz) i skok gwintu. Może coś dobiorę. Albo da się wyrzezbić. To tylko korek. Podejrzewam, że średnica gwintu i jego skok będą typowe. I się zastanów, czy jak to dziadostwo wykręcałeś, to czy robiłeś obrót w dobrą stronę i nie pomagałeś sobie kombinerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti... Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Miałem coś podobnego tylko że ze śróbą od miski olejowej, wbiłem w to co pozostało płaski śrubokręt po skosie i wykręciłem. Odnośnie dokupienia korka to sprawdź średnicę i dobierdz od innego modelu, na pewno coś będzie pasować, akcesoryjnych jest od zatrzęsienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi