cheech Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Witam Dopiero zdobywam doświadczenie w mechanice. Panowie co sądzicie o takim zużyciu wałków rozrządu czy to jeszcze polata? Jaki tok postępowania w tej sytuacji proponujecie? Z góry dzięki za merytoryczne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Moje stare i kiepskie oczy nie widza tu specjalnego zuzycia wiec moze zaczne od pytania czy chodzi o zuzycie krzywek czy podpor i czopow walkow? Poza tym na oko to chlop umarl wiec twoja odpowiedzia powinno byc zrobienie pomiarow i wartosci pokazane w serisowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheech Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Chodzi mi o te wytarcia na czopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jaki jest przebieg tego silnika? Ja tu nie widzę jakieś tragedii, na pewno za wcześnie na wymianę. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyWilk22 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Wizualnie jest cacy. Jak nie było wcześniej niepokojących objawów to zakładać i śmigać 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheech Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 No to mnie pocieszyliście. Dzięki za podpowiedzi. Przebieg teoretycznie 44 000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jak bedziesz skladal to nalej oleju do podpor walkow i uwazaj na sruby skrecajace podpory, nie mozna przekroczyc podanego momentu dokrecania, poza tym warto sprawdzic czy nie sa jednorazowego uzycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cheech Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Się wie. Dziękuję za odpowiedźi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi