Agnes85 Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 1 minutę temu, Tommo napisał: Ja się piszę ale nie znam jeszcze terminu październikowego kolejnej edycji off roadu. Jak się oba zbiegną, trzeba będzie rzucić monetą najwyraźniej. To daj znać jaki masz termin bo ja wcześniej pisałam że mamy cały październik do wyboru a te weekendy rzuciłam od tak bo wymagali jakiegos forumowicze. Tak więc jak widzicie pole manewru mamy spore liczę się z tym że każdemu nie dogodze 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 16 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 2 godziny temu, Agnes85 napisał: To daj znać jaki masz termin bo ja wcześniej pisałam że mamy cały październik do wyboru a te weekendy rzuciłam od tak bo wymagali jakiegos forumowicze. Tak więc jak widzicie pole manewru mamy spore liczę się z tym że każdemu nie dogodze 😉 Jasne Pani kierowniczko 😉 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 16 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Ja coś czuję że będę się integrować jak cholera...sama ze sobą i z flaszką 😂😂😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Pazdziernik mam zas*any terminowo ze względu na sprawy rodzinne, więc być może decyzję o wyjezdzie podejmę z dnia na dzień. Pojadę samochodem, bo słabego zdrowia jestem. I po górach chodzić nie będę, bo mam lęk wysokości oraz wrodzony wstręt do nadmiernego wysiłku. Choć myślę, że biorąc pod uwagę tabuny chętnych na wyjazd, i tak cały misterny plan naszej koleżanki w pizdziec... Ale co tam, wstępnie się piszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Ale wódkę możesz pic mam nadzieję? Ja też raczej samochodem. Mam kostkę w KTMie i jechać autostradą tyle km średnio fajne jest. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 No coś ty ?? Ty który hardcorowo latasz po mokrych autostradach teraz nie chcesz nią jechać ?? niemożliwe . Świat się kończy 🙂 Zawsze możesz zapakować moto na busa i zdjąć kilka km przed celem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 13 minut temu, kiler napisał: Zawsze możesz zapakować moto na busa i zdjąć kilka km przed celem 🙂 Mogę ale nie muszę...w przeciwieństwie do Ciebie 😀 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes85 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Kiler kuźwa nie zniechęcaj mi ekipy 😡 Pomyślałam...Jak z Poznania kilka osób to jednym autem...ale to moglibyśmy nie dojechać na trzeźwo...No i czasowo moglibyśmy się nie zgrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 30 minut temu, Tommo napisał: Mogę ale nie muszę...w przeciwieństwie do Ciebie I tu się całkowicie z Tobą zgadzam 🙂 Ja nie mogę 🙂 50 minut temu, Agnes85 napisał: Kiler kuźwa nie zniechęcaj mi ekipy Jakiej znowu ekipy ?? Nie wiesz że w ostatniej chwili Tommo rzuci moneta i ....wyobraź sobie co co wpadnie 🙂 a już wiem 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Kiler, mogę Cię zgarnąć po drodze, jeśli pojadę, ale Ty prowadzisz, bo ja coś ostatnio kiepsko widzę. Tomek, no czasami piję, ale tylko czasami. Bo generalnie to jestem abstynentem. Przynajmniej raz w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 2 godziny temu, kiler napisał: Nie wiesz że w ostatniej chwili Tommo rzuci moneta i ....wyobraź sobie co co wpadnie 🙂 a już wiem 🙂 Jeśli mamy być uczciwi to Ty w ostatniej chwili się wycofałeś ze spotu u michoa, mimo wczesniejszej deklaracji przybycia. Więc tą przytyczkę kierowałbym do jej autora. Godzinę temu, grizzli napisał: Przynajmniej raz w tygodniu. Trzymam kciuki żeby pechowo nie wypadło w terminie spotu 🙂 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 4 godziny temu, grizzli napisał: Ty prowadzisz, bo ja coś ostatnio kiepsko widzę. Ponieważ ja też kiepsko widzę to spoko - możemy jechać razem 🙂 NAWET mogę prowadzić bo już przez tyle lat przywykłem do kiepskiego widzenia 🙂 3 godziny temu, Tommo napisał: Jeśli mamy być uczciwi to Ty w ostatniej chwili się wycofałeś ze spotu u michoa, mimo wczesniejszej deklaracji przybycia. 1 jeśli dobrze pamiętam ty również deklarowałeś swoje przybycie a raczej "zastanawiałeś się" 🙂 ciekawa analogia 🙂 2 ja wycofałem się po upewnieniu że ma to trwać jeden dzień zamiast zapowiadanych wcześniej dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 2 godziny temu, kiler napisał: 1 jeśli dobrze pamiętam ty również deklarowałeś swoje przybycie chyba nie tylko wzrok ci szwankuje 😉 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 W dniu 4.07.2020 o 12:12, Tommo napisał: kiler ale ja jednoznacznie się nie określiłem co do spotu. Z miłą chęcią z Wami się spotkam ale jeszcze sporo czasu do terminu, więc wolę potwierdzić jak będę w 100% pewien. Oczywiście że nie zadeklarowałeś się że przyjedziesz . To ze zmienionym kolorem przecież nie jest deklaracja obecności tylko jakimś tam rzuceniem hasełka 🙂 Tu też się nie zadeklarowałeś że napewno przyjedziesz zasłaniając się jakimś wyjazdem na off czy coś podobnego czego jeszcze termin jest bliżej nieokreślony . Dlatego wiem jak to się skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 7 minut temu, kiler napisał: Oczywiście że nie zadeklarowałeś się że przyjedziesz . To ze zmienionym kolorem przecież nie jest deklaracja obecności tylko jakimś tam rzuceniem hasełka 🙂 Tu też się nie zadeklarowałeś że napewno przyjedziesz zasłaniając się jakimś wyjazdem na off czy coś podobnego czego jeszcze termin jest bliżej nieokreślony . Dlatego wiem jak to się skończy Widzę że wiesz lepiej ode mnie co będę robił. Jakaś dziecinada. Lepiej zadeklarować przyjazd, kiedy jest się tego pewnym, niż zrobić to jak ty i się w ostatniej chwili wycofać. Tyle w temacie. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi