Shokei Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Witam, szukam motocykla: sportowo turystyczny z naciskiem na sport, zeby byl w "miare" wygodny, zwrotny tzn, motocykl ma mi sluzyc do szybkich przelotow do Niemiec 1200km (do pracy) 2x w miesiacu, najbardziej co mi odpowiada to hajka 1300, wczesniej bylem zainteresowany z 1000sx no ale pozycja jak na GS, przy autostradowych predkosciach bym zajechal ta z1000sx, zzr 1400 straszny kloc, jedyne co mi jeszcze odpowiada to fjr 1300, tylko nie wiem czy to nie za nudny motocykl, budzet 45k, wokol komina mam gsxr 750 l2 ale nim na trase to tak jakby w gory w szpilkach, co prawda nie jest tak zle sa gorsze sprzety pod wzgledem pozycji niz 750-tka. Macie jakies inne propozycje motocykli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurus 61 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 (edytowane) Chyba jeszcze nie smigales zzr 1400 (269kg) skoro twierdzisz ze to kloc.FJR 1300 (292kg) jest Ok,tak ? Jesli jednak waga motorka nie gra roli ja polecam GTR 1400 (wielka krowa ,alee....) Dobra lektura https://motovoyager.net/najnowsze/kawasaki-gtr-1400-demon-autostrady-i-kreator-adrenaliny-test-dlugodystansowy/ Edytowane 7 Sierpnia 2020 przez Taurus 61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Wez pod uwage bmw k1300s Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 11 godzin temu, Shokei napisał: wczesniej bylem zainteresowany z 1000sx no ale pozycja jak na GS, Co za pierdoły opowiadasz. Siedziałeś kiedykolwiek na jednym i drugim? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Godzinę temu, Tommo napisał: Co za pierdoły opowiadasz. Siedziałeś kiedykolwiek na jednym i drugim? raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi