Damian85 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 26.06.2020 o 08:36, Tommo napisał: Wydam tyle ile będę chciał. Są ludzie którzy świetnie się bawią w Samurajach czy Vitarach i skromnym budżecie i nikt ich nie przegania z imprez off road'owych. Na terenwizji pokazywali nawet ludzi, którzy przyjeżdżali Ładami za 1000 zł i też się bawili. 😄 W poprzedniej pracy miałem kolegę zakochanego w off-roadzie, dzięki niemu też trochę przyjrzałem się temu tematowi, ale zakończyło się jedynie na oglądaniu terenwizji. 😄 Mam znajomego, który startował w wyścigach i od jakiegoś czasu też bawi się w off-road, ale raczej taki lajtowo. Widziałem na jego Facebooku jak startował w jakiejś lajtowej imprezie off-roadowej Hondą HR-V. 😄 Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 I to jest fajne w tym hobby. Fajne jest również to, że bawią się całe rodziny, co tworzy świetny, przyjazny klimat i wielką przyjemność oderwania się od rzeczywistości. Do tej pory skupiałem się na asfaltach. Tory, byłe lotniska, zamknięte płaskie obiekty. Teraz czas na zielone. Fajnie, cieszę się ze swojej decyzji. Trzeba iść do przodu, poznawać nowe rzeczy jakie daje nam motoryzacja, która jest pasją mojego życia. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 6 hours ago, Tommo said: ............................ motoryzacja, która jest pasją mojego życia. usilnie powtarzane klamstwo, moze kiedys stanie sie prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 9 godzin temu, Tommo napisał: I to jest fajne w tym hobby. Fajne jest również to, że bawią się całe rodziny, co tworzy świetny, przyjazny klimat i wielką przyjemność oderwania się od rzeczywistości. Do tej pory skupiałem się na asfaltach. Tory, byłe lotniska, zamknięte płaskie obiekty. Teraz czas na zielone. Fajnie, cieszę się ze swojej decyzji. Trzeba iść do przodu, poznawać nowe rzeczy jakie daje nam motoryzacja, która jest pasją mojego życia. Czekaj , czekaj. Powtórz to bliskim jak będziecie stali w lagrze do progów, w drodze na obiad do teściowej, a Ty przecież znasz skrót przez ten nieużytek co kumpel opowiadał. 😎 Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Godzinę temu, lysy76 napisał: Czekaj , czekaj. Powtórz to bliskim jak będziecie stali w lagrze do progów, w drodze na obiad do teściowej, a Ty przecież znasz skrót przez ten nieużytek co kumpel opowiadał. 😎 Ale jak smakuje rosół potem, jak się już po dwóch godzinach wygrzebiesz z tej wlepki. Smak przygody, esencja życia, tak ma być 😊 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fateofangel Opublikowano 18 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia z offroadem jest tak że nim lepsze auto tym z głębszej dziury trzeba je wyciągać 🙂 Cytuj Baggy Natural Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 19 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia W dniu 18.04.2024 o 10:40, fateofangel napisał: z offroadem jest tak że nim lepsze auto tym z głębszej dziury trzeba je wyciągać 🙂 Im bardziej terenowy samochód tym dalej trzeba iść po traktor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi