wojt47 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Staram się w każdym roku zrobić moją Yamaszką 125 jakąś małą wyprawę. W bieżącym roku jest wielka niewiadoma czy taki wyjazd będzie mógł dojść do skutku. Od 2014 roku objechałem nią prawie cała Europę od Gibraltaru, poprzez drogę Orłów w Norwegii, w ubiegłym roku zaliczyliśmy w Rumunii Transfagorską i Transalpinę. Pozostaje dylemat co dalej. Chodzi mi po głowie Magistrala Adriatycka z wypadem do Albanii . Ale na dzisiaj to wielki znak zapytania czy w czasie po pandemii będzie można się wybrać. Jestem emerytem (72L.) wiem że czas ucieka i jest niewiele czasu na spełnienie swoich marzeń ale puki jest jeszcze zdrowie staram się je realizować. Może jednak się uda bo planuje wypad gdzieś na przełomie sierpnia i września, jeżdżę tylko z namiotem nie gonią mnie wtedy terminy, nigdzie nie muszę się spieszyć. Mam dość jazdy lub jestem zmęczony to gdzieś w zacisznym miejscu stawiam namiot i biwakuję, śpię, odpoczywam. Po czym na moto i w dalszą drogę. Uważam że ruszenie na takie eskapady to jest kwestia przełamania obaw i strachu przed nieznanym, ale jak już raz człowiek się przełamie to zapomni o biurach podróży, hotelach oraz imprezach organizowanych. Wtedy czuję się wspaniale i jestem sam sobie panem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2020 Takich ludzi nam trzeba! Przyłączam się do prośby o jakieś relacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 Fajnie. Gratuluję realizacji pasji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biblo Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 wojt:: jestem pod wrażeniem! Jesteś naprawdę Gościu, przez duże G 🙂 Cytuj Pozdrawiam,Jacek __________________________________________|Sportster IRON 883™|DL650AK8|Triumph Tiger Explorer XC| Forum powinno być jak Media Markt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 ..jeżeli masz w sobie to coś...(a widzę, że masz!) to wiek nie ma znaczenia...najważniejsze odkleić sie od fotela i konsumować otaczającą nas rzeczywistość....a jest co! ....sami to robimy (ja wraz z moim bratem) i pomimo sumarycznej wykładni wieku mojego i mojego brata (65+72=1️⃣3️⃣7️⃣) robimy podobnie jak Ty trasy co w tyłek wchodzą..Rumunia 4300km, Albania 5300km....tak więc można...wiek nie ma znaczenia .......powodzenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygaXX Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Podziwiam Panowie... To mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi