fellipe Opublikowano 11 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Ciesze sie ze pomagacie.Ja niestety mam teraz taki zaj*b w robocie ze nie bardzo mam czas na cokolwiek..Rozmawialem juz z 3 agencjami tylko ze zadna z nich nie chce podjac tematu.. Została mi jeszcze jedna i moje kontakty sie wyczerpią.. Takk jak myslalem ze z miejscem nie bedzie kłopotu ale za to problemem okaze sie ktos kto sie pod tym wszystkim podpisze..Jak na razie jestem pełen nadzieji ze jednak cos z tego bedzie..Jutro mam pogadac z szefowa tej ostatniej agencji i zobaczymy co ona mi powie ciekawego na ten temat..... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 generalnie pewnie dam rade zalatwic patronat medialny jednego z portali krakowskich...ale to chwilowo nic nie pomoze chybe -dopoki nie bedziemy wiedzieli ze akcja legalnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Akiro Opublikowano 14 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2004 Super pomysł :!: Wydaje mi się, że jedna osoba nie podoła w organizacji takiej imprezy. Potrzeba jest kilkunaście osób, ktore rozłożą miedzy siebie podzial obowiazkow, wtedy to wypali. Co do sponsorów Okrop, pogadam z Panem Prezesem MPL na Balicach, moze uda sie cos zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 18 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2004 Filipe :może moja firma chciqłaby przyłożyc do tego ręke?! pogadam z szefostwem pozdr. jak bym mógł w czyms pomóc to bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Hej. Ja tez chce dozucić cos od siebie. Pisałem ze moge zalatwic z policją co trzeba, w poniedzialek mam miec odpowiedz co potrzeba.... Musze znac: date i miejsce zlotu, trase przejazdu, okolo ile moze byc maszyn(trodno powiedzieć) Pozdrawiam . oby sie udało :banghead: :banghead: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 25 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2004 Mogę zorganizować oprawę muzyczną imprezy w postaci rockowego składu live :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Mogę zorganizować oprawę muzyczną imprezy w postaci rockowego składu liveno i bardzo fajny pomysl tylko najpierw moze ustalmy termin rozpoczecia zlotu co?Co powiecie na sobote 16 kwietnia 2005? lub niedziele? i kiedy wypadaja swieta wielkanocne, bo raczej zeby to nie w ten weekend bylo? :buttrock:Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 dobrze by było jakby nie pokrywał się z terminem otwarcia sezonu w warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 dobrze by było jakby nie pokrywał się z terminem otwarcia sezonu w warszawiea kiedy jest otwarcie w warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POM Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 pewnie w takim terminie jak w tym roku, dokladnie nie pamiętam, pewnie datę podadzą o ile tego już nie zrobili w którymś ŚM, ktos z krakowa maiłby chęć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 26 Listopada 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 tylko najpierw moze ustalmy termin rozpoczecia zlotu co?Co powiecie na sobote 16 kwietnia 2005? lub niedziele? i kiedy wypadaja swieta wielkanocne, bo raczej zeby to nie w ten weekend bylo? :buttrock:Pozdr kolego monka :banghead: ....polecam wnikliwsze przeczytanie tego tematu... o dacie juz bylo... aczkolwiek ten termin tez w chodzi w rachube... a co do imprezy... hmm. pomalu sie rozkreca temat.. jedna agencja podchwyciła i moze cos z tego bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2004 Co powiecie na sobote 16 kwietnia 2005? lub niedziele? i kiedy wypadaja swieta wielkanocne, bo raczej zeby to nie w ten weekend bylo? Jak robic impreze to tylko w sobote.16 kwietnia jest wystawa Moto Bike Show w Zabrzu polaczona ze slaskim otwarciem sezonu i parada.Przy ustalaniu terminu bierzcie tez pod uwage terminy rozpoczec sezonu w Woszczycach i w Wapienicy,chociaz w Wapienicy bedzie na pewno w maju.Bo jak pokryja sie imprezy to moze byc niewypal...Zycze powodzenia!Pzdr.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Ten tego... to ile razy do roku rozpoczyna sie sezon? :oops: Bo czytam rozpoczecie tu... rozpoczecie tam... Myslalem, ze cala zabawa w tym by byc pierwszym. W ten sposob to i we wrzesniu mozna rozpoczecie robic. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 Nie czepiaj sie :buttrock: Jest jedno rozpoczecie ogolnopolskie na Bemowie a reszta to lokalne.I moga sie nazywac rozpoczeciami albo zlotami,obojetnie,byleby bylo fajnie na takiej imprezie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dofo Opublikowano 27 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2004 No to rozumiem. Nie chcialem sie czepiac tylko poczatkowo wydawalo mi sie, ze pomyslodawcy chcieli byc wlasnie pierwsi... No w kazdym razie zycze szczescia w organizowaniu czegos tak trudnego. A jak szczescie dopisze to moze nawet zaszczyce Was swa marna obecnoscia :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi