Tommo Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 No ale chciałeś dramatu to masz. Auto bezkompromisowe i mimo 8 lat od debiutu, nadal konkurencyjne. Renówka też nie jest bez wad, ponoć na torze szybko si gotuje. Nie ma idealnego auta... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 No ale chciałeś dramatu to masz. Auto bezkompromisowe i mimo 8 lat od debiutu, nadal konkurencyjne. Renówka też nie jest bez wad, ponoć na torze szybko si gotuje. Nie ma idealnego auta...No fakt ... 4C pod wzgledem dramatu jest wybitnie włoskim autem. Ale chodziło mi bardziej o to że współczesnym włoskim sportowym autom spod znaku konika czy byczka tego dramatu często brakuje. Nie żeby to była moja ulubiona cecha sportowych, aut tylko zwyczajnie to była jedyna zaleta tych dwóch marek. Show i dramat ... a ostał się tylko show. Osiągi wyciągam z nawiasów bo one są mało subiektywne i przez to we włoskich duchem autach mniej istotne.Ja lubie proste auta, wyjątkowe i koncepcyjnie spójne. Najważniejsze jednak dla mnie pozostaje prowadzenie. Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Bimbak evora tez jest sexy jak pustaki z instagrama masz gust do wozkow 😄 mnie rx7 drift i omega 3.2 automat na daily i styka 😄 ale to nawet za 2 nie sa kola do 355 😄 Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi