Adam M. Opublikowano 27 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2020 Masz racje Jonaszko to motocykle Piotra C i Krzyska 54. Mozna powiedziec ze byli wszedzie, Sahara, Syberia, Krym, Nordkapp, Monte Cassino z ktorego przywiezli mi pamiatki, Mongolia, jadac na Kube odwiedzili nas w Toronto, Europa zjezdzona wzdluz i wszerz, chyba tylko do tej pory po Ameryce i Amtarktydzie nie jezdzili:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Ma Nordkapp nie byłem ale dziś centrum Poznania grzmiało. Czekam na jakiegoś filozofa, że mam za głośny wydech. 😂 Panie, to sprawa między Panem i konserwatorem zabytków, mnie w to nie mieszajcie. No dowodu mi Pan chyba nie zabierze, bo po co. 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Koronoterapia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 W dniu 15.02.2020 o 22:03, grizzli napisał: Po winklach z pewnością. Na prostej nie, bo odwinąć manetę potrafi byle baran. A przysłowiowy erłan nawet pod baranem możliwości ma dużo większe. Choć dłubnięty janek robi wrażenie. Ciekawe, gdyby dłubnąć ts350, jako, że dwusuw rezerwy ma, ile by się dało nawet kosztem trwałości z tego wynalazku wykrzesać. W Harzu Monter objezdzal takiego Meanstreek'iem tyle, ze tam winkle 🤣 🙂 Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Kurwa, ale zazdroszczę tego Junaka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 20 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Stanisławie, Staszku, Bardzo mi miło. Najgorsze że mnie ostatnio gość wyjebał skuterem. No cóż, na jego miejscu też bym ze wstydu że mnie ktoś zobaczy, spierdalał jak najszybciej do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 Oj tam, oj tam. W skuterach jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Qrwa ale fajny ten Twój janek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 (edytowane) Czuję się jak alfons z połowy lat 60tych. Wąs, białe spodnie, mokasyny i ku*wa przytulona do moich pleców. (Yuby by się pewnie wzruszył) HunterM - 1964 rok. Dancing w Wiskitkach. (foto. Facebook) Edytowane 27 Marca 2020 przez HunterM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Qrwa Hunter ale masz zajebiste pekaesy🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 28 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Dobrze, że nie widzisz langusty, która czai się w nogawce. 🤣 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik1340 Opublikowano 28 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Nie no bardzo mnie cieszy że langusty nie widać 🤣 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marrio Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Piękna maszyna, mój Tato miał M07 i na początku lat 70-tych sadzał mnie przed sobą a ja chwytałem się rączkami za ten bagażnik na zbiorniku i tak śmigaliśmy. Po brukowanej E8 z Jeżyc do Smochowic wycinając po drodze wszystkie Warszawy, Nysy, Stary, Mikrusy, WSK, SHL, WFM itd. itp. Ech łza się w oku kręci. Wtedy właśnie złapałem bakcyla motocyklizmu. Po Janku oprócz wspomnień pozostałą mi tylko fotokopia instrukcji motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Piękne wspomnienia Marrio. Szkoda że M07 nie ma. Ale jesteś Ty, wspomnienia i wychowany na porządnego motocyklistę człowiek. Mogę Ci umyć nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi