_Monter_ Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Ja widzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Można widzieć kto ciebie punktuje. ale nie trzeba być Sherlockiem aby widzieć jak ktos siebie punktuje ... trochę się tu bałagan zrobil.. Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grizzli Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 19 minut temu, Croowab napisał: Można widzieć kto ciebie punktuje. ale nie trzeba być Sherlockiem aby widzieć jak ktos siebie punktuje ... trochę się tu bałagan zrobil.. A jak można sprawdzić, kto mnie punktuje? Bo dzisiaj informacja droższa pieniędzy jest. I jak można siebie zapunktować? Bo może bym się dowartościował. A czemu Monter nie ma tej ikonki na dole po prawej? Bo czasami bym mu nawrzucał, a nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 9 minut temu, grizzli napisał: A czemu Monter nie ma tej ikonki na dole po prawej? Bo czasami bym mu nawrzucał, a nie mogę. Bo sie boi dostac minusa!!! Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) 15 minut temu, grizzli napisał: A czemu Monter nie ma tej ikonki na dole po prawej? bo on już ma siódmy stopień wtajemniczenia Taka Valhalla forumowa dzięki temu ikonki nie ma ale punkty reputacji już tak 😎 Edytowane 13 Października 2019 przez kiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 (edytowane) 12 godzin temu, filipr napisał: Nie no bez jaj. Żartujecie czy serio? Pitolą głupoty. 1) Nie da się sobie plusa postawić. 2) Wszystkie plusy/minusy są anonimowe (jedynie moderatorzy/admini widzą), także każdy jest "tajniacki" (cokolwiek by to znaczyło). PS Jącza jak baby o bąbeklach. 😄 Edytowane 13 Października 2019 przez Damian85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croowab Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Sam pitolisz glupoty! ja widze kto reguje na moje posty... Cytuj Damian85: ,,Łapy mają być luźne i mają sobie "dyndać", tj. wisieć jak flaki.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 WyjaśnięModeratorom nigdy nie można było dodawać plusów i minusów. To już drugi raz ten system działa w nowej odsłonie. Ja tych punktów dorobiłem się nim obarczono mnie tą funkcją. W poprzedniej edycji chyba można było zobaczyć kto i jak i gdzie reagował +\- Finalnie możecie mi już...jak pisiorom przez następne 4 lata Damian85...nie masz drugiego, trzeciego, czwartego profilu do plusowania siebie? ...więc można samego siebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
batko lenin Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 22 godziny temu, kiler napisał: Taka Valhalla forumowa ...ło Jezu...Do Valhalli tylko sztywnych brali... To może Olimp cy co?🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 1 godzinę temu, jonaszko napisał: Teraz też można To dodaj mi plusa lub minusa poproszę. Uważam, ze nie dasz rady 😉 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 2 godziny temu, batko lenin napisał: To może Olimp cy co? Ale na Olimp ludziom nie wolno było chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goall89 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 jak korzystasz z tapatalk to tapatalk mowi kto zareagowal na twoj post:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goall89 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 34 minutes ago, jonaszko said: Gooolll Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka that's what she said 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 patrzcie patrzcie i tego nasz internetowy guru programator nie wiedział ? 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian85 Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 38 minut temu, kiler napisał: patrzcie patrzcie i tego nasz internetowy guru programator nie wiedział ? 😀 Szanowny Panie Kiler, nie brnijmy w to, bo ni ma sensu. Proszę ni uwierzyć. 😄 PS W IT płacą największy hajs za specjalizację, nie za wiedze ogólną. Taki mały tip. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi