Qadrat Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 A wystarczyło kupić takie coś, jeszcze nie raz by się przydało 😉https://allegro.pl/oferta/jonnesway-magnes-chwytak-koncowka-3-2-mm-swiece-7408563744 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 3 hours ago, MichałSak said: Pozdrawiam wszystkich którzy mówili żebym zawiózł do mechanika 😄 Masz rację, rób wszystko sam. Masz smykałkę do tego 🙂 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSak Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Jeśli chodzi o ten magnes na początku było by łatwiej, ale mam już sposób na to. Ale wątpię, żeby był mi potrzebny 😄 A co do tej "smykalki"po prostu nie chciałem zdejmować głowicy, I podszedłem do tego na spokojnie. Nie jestem jakiś bardzo znajacym się na motocyklach Ale lubię przy nich grzebać, coś drobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi