JACA1 Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 witam i prosze o porade ...moj king nie wchodzi zbyt dobrze na obroty i jak sie wolno jedzie to jeszcze jakos jest ale jak przyspiesze to jakby mu brakowalo mocy ...dojdzie do 70 mil to juz strzeli w filter albo nie ciagnie ...co moze byc ?...swiece wykrecam to za kazdym razem czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 26 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Popraw swój post bo inaczej zostanie usunięty:http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/81073-pisanie-w-mechanice-ogolnej-i-poprawnosc-informacji/ Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Chciałem napisać, żebyś napisal coś wiecej.Jaki rocznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA1 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Popraw swój post bo inaczej zostanie usunięty:http://forum.motocyklistow.pl/index.php/topic/81073-pisanie-w-mechanice-ogolnej-i-poprawnosc-informacji/witam ...dlaczego chcesz usunac posta ? nie ma nic niestosownego... Chciałem napisać, żebyś napisal coś wiecej.Jaki rocznikwitam ...jest to rocznik 2001 na wtrysku ...troche ciezko pali ranojak jest zimny musze mu dodac gazu i wtedy zapala ,pozniej pali na dotyk ale ciagle mam jakies zastrzezenia ...to jest harley kurcze musi chodzic ...;} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Wymien świece i sprawdź kable wysokiego napiecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA1 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Wymien świece i sprawdź kable wysokiego napiecia.swiece w drodze ....zobaczymy ...dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Wymien świece i sprawdź kable wysokiego napiecia.jakbym gazownika słyszał :D Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 To mialem napisać żeby jechał do serwisu? I zdarli za byle jaką diagnozę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lech N Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 Jonaszko,a czym Ty jezdzisz? Że temat harleya znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Miałem, jeździłem kilka lat springeremJa jezdze Road Kingiem i to jest to ... a na motocyklach ze 35 lat jezdze ...a tak pozatym to uwiebiam tez Jawe 350 ts ktora tez mam i jezdze ...he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chorcio Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 A sprawdź jeszcze jedno - czy przypadkiem nie masz filtra otwartego ( typu K&N - mokrego ) + zmienione wydechy . Może ktoś wyciągną moduł sterujący FulPack lub inny i niestety wtrysk sobie nie radzi z nadmiarem powietrza i może dochodzić do takich akcji , że motocykl nie ciągnie - ja tak miałem w moim RK tez z 2001 r. Ten motocykl kupiłeś i masz taki problem - czy go już posiadasz od dłuższego czasu i wcześniej ta usterka nie występowała Cytuj <p>była mz - była xj600s - była vn800 - była vl 800 - był Road King 1550 - był Fat Boy TC 96 - była Electra TC - był Night Rod - był Heritage Softail TC jest Electra i Softail Springer - malina. :wub: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 witam ...dlaczego chcesz usunac posta ? nie ma nic niestosownego... Niestosowne jest to, że nie przeczytałeś linku, który Ci podałem i liczysz, że tu same wróżki wiedzą wszystko o Twoim motocyklu. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA1 Opublikowano 1 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Niestosowne jest to, że nie przeczytałeś linku, który Ci podałem i liczysz, że tu same wróżki wiedzą wszystko o Twoim motocyklu.jak kto to widzi przeciez nikt nikogo nie zmusi aby odpowiedzial ...wiec dziekuje bardzo za pomoc Panowie w rzeczy samej ,,,,Zarazonemu motocyklami ...fajny gosc >>>Dzieki bardzo Twoje sugestie wezme pod uwage A sprawdź jeszcze jedno - czy przypadkiem nie masz filtra otwartego ( typu K&N - mokrego ) + zmienione wydechy . Może ktoś wyciągną moduł sterujący FulPack lub inny i niestety wtrysk sobie nie radzi z nadmiarem powietrza i może dochodzić do takich akcji , że motocykl nie ciągnie - ja tak miałem w moim RK tez z 2001 r. Ten motocykl kupiłeś i masz taki problem - czy go już posiadasz od dłuższego czasu i wcześniej ta usterka nie występowałaWitam ...moto mam ponad pol roku i jakos tak roznie mi chodzil ...a ze to moj pierwszy Harlej to nie do konca wiedzialem co jest dobrze a co zle ...ale ze servis sie zblizal wiec oddalem go na service ...w ksiazce bylo wszystko wypisane co bylo wymienione co zalozone i td...co sie okazalo to dociski rozrzadu nie dotkniete od nowosci pas swiece itd sie potoczylo...i to jest sedno teraz dobrze powiedziales otoz tlumnik jest teraz jeden po prawej stronie ... i servisant mi jedynie powiedzial ze ma za bogata chodzi cos ...ale reszta to musialbym jechac na naprawe do servisu bo diagnoza usterki nie obejmuje czasu servisanta...obled...ale juz mam umowione spotkanie w harleyu na diagnostyke ...dam znac jak bedzie po Dziekuje Panowie...i do zobaczenia na Trasie...szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodek 65 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Witam proszę o poradę mól Harley Davidson Road king podczas jazdy zapaliła się kontrolka żółta silnika a motocykle stracił moc , po wyłączeniu motocykle i ponownej odpolaleniu wszystko wróciło do normy . Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Który rok, jaki silnik? Skoro ma kontrolkę to pewnie na wtrysku i trzeba kompa podłączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi