Pawel27 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Cześć ;)Jestem nowy i nie jestem w temacie za bardzo.Może ktoś mi powiedzieć ile może kosztować renowacja tej shl'ki :) Pozdrawiam Edytowane 5 Października 2018 przez Pawel27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 samemu czy czyimiś rączkami? Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Jak zrobisz to sam to koszt materiałów i zleconych prac (piaskowanie, regeneracja wału + szlif, chromowanie części, ew. malowanie blach) wyniesie min. 2-4 tys.zł. Przy zleceniu komuś roboty myślę, że powyższa kwota x2 albo i więcej. Cena robocizny w naszym kraju poszła znacząco do góry, zleceniodawców nie brakuje a stosunkowo nieliczni specjaliści nie narzekają na brak pracy. Tanioo nie jest i najsensowniejsza opcja to zrobić ile się da samemu. Satysfakcja gwarantowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel27 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 samemu czy czyimiś rączkami? Przy założeniu że to komuś zlecę.Niestety ze względu na pracę 7dni w tyg nie jestem w stanie samemu tego zrobić,a po drugie za bardzo się na tym nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Obstawiam że w zależności od warsztatu zakręcisz się w okolicy 10k, niestety remontowanie takich motocykli jest nieopłacalne bo koszt renowacji przewyższa gotowy motocykl. Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel27 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Rozumiem :) dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś50/125 Opublikowano 6 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2018 Cześć ;)Jestem nowy i nie jestem w temacie za bardzo.Może ktoś mi powiedzieć ile może kosztować renowacja tej shl'ki :) PozdrawiamNawet 11 tyś, jak nie więcej, wiem bo pracuje przy remontowaniu takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Renowacja auta czy motocykla to taka mala studnia dla zboczencow :)Dycha zawsze zwykle wpada lekko; druga kwestia jesli ma to wygladac dobrze, to nie ma co ucinac, lub zlecac komus komu 'moze sie uda :D, bo finalnie przy dobrych wiatrach zaoszczedzisz moze 5-10%, a tak naprawde wdupisz 60% w koregowanie niepowodzen 'artystow i innych kowali - z roznym skutkiem :) Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Renowacja auta czy motocykla to taka mala studnia dla zboczencow :)hehe, tak samo można by powiedzieć o tych co specjalnie ładują się motocyklem w błoto po to żeby potem ten motong z błota na siłę wyciągać :P To jest hobby. Ludzie tego nie robią dla pieniędzy tylko dla satysfakcji/przyjemności. Także nie "zboczeńców" tylko "hobbystów" - jak my wszyscy... :D Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Cattiva Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 (edytowane) hehe, tak samo można by powiedzieć o tych co specjalnie ładują się motocyklem w błoto po to żeby potem ten motong z błota na siłę wyciągać :P To jest hobby. Ludzie tego nie robią dla pieniędzy tylko dla satysfakcji/przyjemności. Także nie "zboczeńców" tylko "hobbystów" - jak my wszyscy... :DNie zrozumielismy sie. 'Zboczenia' tego pokroju osobiscie uwazam za jak najbardziej zdrowe, malo tego, serce roscie, ze wciaz istnieje garstka osob, ktore zamiast lokowac swoje uczucia w nowy bubel za 40 czy 50tysi, odrestaurowuje sobie COS co ten od 'bubla' najchetniej umiescilby na zlomie :) Edytowane 22 Października 2018 przez Natalia Cattiva Cytuj Non è forte chi non cade mai, ma chi cade e si rialza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi