Remady96 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Witam. Nie ukrywam, że dopiero zaczynam przygodę z mechanika motocyklową. Stąd moje pytanie, gdzie znajdują się zawory w silniku Bartona Hyper 125 i jak dostać się do magnetu. Niby prosta sprawa ale liczę na wasza pomoc. Dorzucam zdjęcia silnika. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Odpuść sobie, bo popsujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remady96 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Co to za odpowiedź? "Odpuść sobie bo popsujesz"... Jeśli Ty masz takie podejście do życia to współczuje. Jak nie spróbujesz, to się nie nauczysz. Więc proszę, daruj sobie takie komentarze. Proszę o pomoc, a nie życiowe rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 A jak już je odnajdziesz to co zamierzasz z nimi zrobić? Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Odpuść sobie, bo popsujesz.Dużo w tym prawdy. A jak już je odnajdziesz to co zamierzasz z nimi zrobić?Też sobie to pomyślałem. Co to za odpowiedź? "Odpuść sobie bo popsujesz"... Jeśli Ty masz takie podejście do życia to współczuje. Jak nie spróbujesz, to się nie nauczysz. Więc proszę, daruj sobie takie komentarze. Proszę o pomoc, a nie życiowe rady.Nie bulwersuj się zbędnie. To, że chcesz się uczyć to in plus ale tacy z praktyką tu wpadają bo spieprzyli ustawianie zaworów, znaków itd.Na Twoim miejscu nie szukałbym rad przez forum a znalazł kogoś w realu co Ci pokaże i wytłumaczy. Ewentualnie YT i jakikolwiek filmik o ustawianiu zaworów w moto, o diagnostyce układu ładowania zobrazuje Ci te zagadnienia. Da Ci podstawy bo z takimi pytaniami jak zadałeś to też uważam, ze dobrze na początku się to nie skończy ponieważ nie jest to smarowanie bułki masłem a nieco bardziej złożone zagadnienie bo oprócz docelowej regulacji jest wiele pobocznych czynności niezbędnych do wykonania w tym zakresie robót a nikt tu pisać podręcznika z podstaw mechaniki nie będzie. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rura_ Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Odpowiedź bardzo dobra i delikatna... Ja tam nie jestem tak delikatny i takim zwykłem pisać, żeby wrócili do szkoły podstawowej na naukę czytania ze zrozumieniem .. Wystarczy poczytać instrukcję obsługi i książkę serwisowom... Edytowane 5 Września 2018 przez _Monter_ "O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remady96 Opublikowano 5 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Dzięki za pomoc w takim razie :) Sam sobie poradzę, dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi