Jump to content

Zuzycie opony

Recommended Posts

Witam. Bylem dzisiaj ogladac uzywana sztuke cbr 600 . Jestem swiezy z motorami dlatego tylnia opona a dokladnie jej brzeg wygladal sie dziwny. Caly pokryty grutkami resztakmi opony? Czy to oznaka ostrego dzidowania? Moze na torze duzo jezdzil ? Co myslicie ?

post-93376-0-18067800-1535395073_thumb.jpg

Edited by Paszczakk

Sprawdz lepiej DOT z ktorego miesiaca i ktorego roku jest ta guma

Ile miesa na srodku ?

Myslisz ze ja ogarniesz ?

:crossy:

Edited by ks-rider

Raczej ebay'a ogarnia, :icon_mrgreen: Motor to nim najwyzej troche pozamiata :icon_mrgreen:

:crossy:

Panowie dzieki za troske, jezdze juz drugi sezon, mysle ze dam rade, naprawde wasza troska rozczula ale temat nie byl czy Paszczak zna sie na kuwecie tylko

czy stan takiej opony to normalka ? Jak ktos sie zna to niech sie wypowie. Moto bardzo fajne i pozycja wygodna a 111 kucy wczesniej czy pozniej zrzuci biore to pod uwage. Jeszcze raz dzieki za troske prosze o odpowiedz na pytanie .

Panowie dzieki za troske, jezdze juz drugi sezon, mysle ze dam rade, naprawde wasza troska rozczula ale temat nie byl czy Paszczak zna sie na kuwecie tylko

czy stan takiej opony to normalka ? Jak ktos sie zna to niech sie wypowie. Moto bardzo fajne i pozycja wygodna a 111 kucy wczesniej czy pozniej zrzuci biore to pod uwage. Jeszcze raz dzieki za troske prosze o odpowiedz na pytanie .

Co do swiezego to jeszcze bede tak myslal o sobie kilka lat, nie spieszy mi sie do orderow i tytulow.

Edited by Paszczakk

Lub szybkim jeżdżeniu po ulicy i treningach ;).

Do Kolegi "doświadczonego" "praktyka" - wybacz... ale może to niekoniecznie dobry pomysł z zakupem tego sprzętu jeżeli nie wiesz o podstawach...

Ale co tam, nie mnie będzie bolało ... Oby się sprawdzał i nie robił problemów..

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

Dokładnie...

"O ładnie złożony... O nieźle zapierd..a... O ładna pozycja i dobrze patrzy... O Rura po bułki jedzie..." - Komentarze przy oglądaniu zdjęć z SD ;-) - made by Rufi.

nawet jeśli byłby na torze nazwijmy to raz na 3 miesiące to uważasz że moto "zajechane" i "złom na kołach " ???

wystarczy 100 km po górskich czy innych serpentynach i opona tez tak będzie wyglądać