Limo Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 0.2 bara raczej nie zrobi różnicy. Jak się boisz to oddaj do mechanika i niech Ci to naprawi bo na forum to można sobie gdybać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 +1, do postu Limo, to musi zostac sprawdzone i naprawione, bo cos jest ewidentnie skopane albo mocowanie kola, albo wahacza, albo tylne zawieszenie - Continental Conti to niezla opona opasana w klasie Avona czy Dunlopa, sam na takich jezdze i sie nie przewracam, cisnienie pompowane przez ciebie jest dobre a silnik 125 nie ma takiego momentu zeby opona ruszyl z miejsca na obreczy.Czyli ty wszystko robisz dobrze a problem lezy w motocyklu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Tylko ja chciałem bardziej zasugerować sprawdzicnto ciśnienie na innym manometrze. Może ten w domu oszukuje ;) Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata.Rogata Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Oddam go na warsztat niech coś robią bo strach jeździć akurat mam okazję na urlopie. A nigdy nie wiadomo czy akurat nie będzie trzeba w drodze silniej zahamować. W dodatku w kraju gdzie można jeździć zanim się zda choćby teorie i to widać na drodze pozdrawiam dziękuję za wszelkie pomocne odpowiedzi Tylko ja chciałem bardziej zasugerować sprawdzicnto ciśnienie na innym manometrze. Może ten w domu oszukuje ;) jest takie prawdopodobieństwo ale pompowałam też na stacji benzynowej bo niby ok a strach jechać było. Jutro pojadę do mechanika niech sprawdzi wolę kupić co tam trzeba zapłacić ile trzeba niż połamać się i utknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi