Lukasz Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 spoko, mozemy sie zgadać ja jadę w niedzielę sobota mi nie pasuje a zresztą bazar jest 3.10.04 czyli w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 http://www.gieldamotocykli.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 usunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 a wiecie może od której start jest?? wybieram się w tamte rejony i może bym podjechał oblukać co i jak, a może nabyłoby się coś :banghead: dużo tam rzeczy mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 o ile mi wiadomo jest to pierwsza gielda w krakowie to niewiadomo ile bedzie ludu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 28 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2004 no wlasnie napiszcie o ktorej tam sie trzeba stawic, zebym nie przyszedl za pozno/wczesnie :banghead: i czy za wejscie sie placi? bo widze ze tam jakas kasa biletowa jest... :? Podro 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 no 6 zl jest za wstep podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 będąc wczoraj w Automobilklubie, przez przypadek dowiedziałem sie że niema już wolnych miejsc handlowych,co by znaczyło że ludzi będzie sporo (tych chcących coś sprzedać).także zapraszam.no i może by sie spotkać?tak forumowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 Będe od wczesnego rana na stanowisku 12, usiłując cokolwiek sprzedać. Żeby się spotkać każda okazja jest dobra, myśle że godz. 09-10 będzie odpowiednia chyba że straszne śpiochy z Was :twisted: .Ja na bajzlu będe przynajmniej do 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 no to moze i ja sie przejde - wiadomo juz cos o jakims kolwiek spotkaniu czy co?? moze nawet bym sie na moto przejechal jakby wiecej ludu bylo....tylko ten wstemp mnie nieco smuci ale traz zobaczyc jak pierwszy krakowski motobazar bedzie wygladal - pewnie srednio, ale to poczatek wiec moze sie rozkreci dozobaczyska ludziska :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 29 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2004 ja sie stawie u Rozia kole 9-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 ja sie stawie u Rozia kole 9-10no to ja tez zaczne od stanowiska numer 12 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 Jak nic nie nawali, to ja też Cię tam odwiedzę Rozio :banghead: O ile w ogóle trafię na ten cały bazar :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 no to jeszcze postarajmy sie tam byc kolo 11, 12 to moze nie tylko rozia spotkamy :banghead:dozoabczenia wszsytkim :crossy: no i ci co przyjada bez sprzetow wisza browca tym co na sprzetach :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2004 no i ci co przyjada bez sprzetow wisza browca tym co na sprzetach daj mi prawko to nie bedzie problemu :banghead:ewentualnie załatwisz coś z niebieskimi :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi