Maniu_85 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Teraz już dupa mając stelaż MONOKEY muszę coś pod niego kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geni Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Spójrz jeszcze na stronę Kappy https://www.kappamoto.com/cases/ to też kufry na mocowanie monokey. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) ok zerknę co mają Hmm szukałem szukałem i to nie będzie ani v47 ani Maxia 4 a Maxia 3 ma wszystko czarne dodatkowo bok lakierowany pas może z guzzi wyjdzie ciekawie zobaczymy Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez Maniu_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Panowie wyszło tak i już lepiej z tym moto nie będzie jak dla mnie ok i to najważniejsze ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Wyszlo git. Przepaść w porównaniu do tego co było. Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jak dla mnie poezja! Zarówno kufer, jak i moto! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Dzięki za pozytywne opinię wiem że nie tylko mi się podoba teraz :-) Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Maniu_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Wyszlo git. Przepaść w porównaniu do tego co było. Noooo.... Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Klas500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Pięknie teraz to wygląda. Mam prośbę... Napiszesz mi ile taki kuferek kosztuje? Szukam czegość, żeby zmieścił mi się kask Shark'a (model Speed-R) i rękawice (nie musi to być duży kufer). Aktualnie mam kufer 30 litrowy od GIVI i mój poprzedni kask KBC pasował idealnie... Niestety Shark jest trochę wyższy od KBC i kufer się nie zamyka... Ktoś ma jakiś pomysł? Proszę o PW :) Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez PeterQ Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszzz007 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Przejrzałem ten temat i jak zobaczyłem ten pierwszy kufer to masakra jakaś z wyglądu. W ogóle nie pasował, a teraz wszystko jest jak najbardziej okej. Niech Ci służy:) Cytuj Fargotex praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Przejrzałem ten temat i jak zobaczyłem ten pierwszy kufer to masakra jakaś z wyglądu. W ogóle nie pasował, a teraz wszystko jest jak najbardziej okej. Niech Ci służy:)No jak teraz też porównuje te zdjęcia to też tak myślę że teraz jest dobrze dopasowany :-) Pięknie teraz to wygląda. Mam prośbę... Napiszesz mi ile taki kuferek kosztuje? Szukam czegość, żeby zmieścił mi się kask Shark'a (model Speed-R) i rękawice (nie musi to być duży kufer). Aktualnie mam kufer 30 litrowy od GIVI i mój poprzedni kask KBC pasował idealnie... Niestety Shark jest trochę wyższy od KBC i kufer się nie zamyka... Ktoś ma jakiś pomysł? Proszę o PW :)Jest to model MAXIA 3 a dokładnie GIVI E55 jest duży bo aż 55litrów powinny wejść dwa normalne kaski.Występują dwa rodzaje jeszcze z czerwonymi lampami.Ceny róznie się wachają w google idzie za 730zł kupić taniej niż allegro. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Maniu_85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 A nie chcesz sprzedać tej blaszanki? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Blaszanke oddałem 1220 zł jej koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterQ Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Jest to model MAXIA 3 a dokładnie GIVI E55 jest duży bo aż 55litrów powinny wejść dwa normalne kaski.Występują dwa rodzaje jeszcze z czerwonymi lampami.Ceny róznie się wahają w google idzie za 730zł kupić taniej niż allegro.Dziękuję za info :) Dla mnie to byłby za duży kufer... Wystarczy mi taki, żeby zmieścił 1 kask i trochę luzu na rękawice itp. Cytuj Trzymam kciuki za Daniego Pedrosę i Mavericka Vinalesa w klasie MotoGP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu_85 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Spoko znajdziesz coś ciekawego wizualnie i z GIVI i z Kappa pewnie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi