Tommo Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Dlatego ja wolę trytki - są mocniejsze :DAntytalenci techniczni powinni postawić pomnik trytyce :biggrin: Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Raczej nobel się należy temu co je wynalazł :D Tommo, ale ten bug to miał chyba tylko dojechać z laską na mazury i przylansować co? Bo w terenie to ja nie widzę dla niego świetlanej przyszłości :D Edytowane 24 Sierpnia 2017 przez Limo Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Koncepcja była zbudować buggy które będzie dopuszczone do ruchu. Miała to być zabaweczka na plaże, przejechać się w ciepły dzień w fajne miejsce.Na prawde bardzo fajnie to jeździło. W terenie dawał radę, gorzej w błocie, brakowało mocy. Rama była bardzo mocna a przy tym wygodnie się wsiadało.Rozstaw osi był większy od malucha i tylna oś była szersza. Ale trzymał geometrię wzorowo. Żeby go zarejestrować na SAM-a trzeba było przedstawić faktury więc silnik był nowy kupiony w Polmozbycie jeszcze :) Skrzynia używana. Kolumna od Poloneza, Tylne koła od Poloneza. Ważył 480 kg. Bak był z przodu dla wyrównania mas. Starter na guzik. Był obrotomierz, prędkościomierz i analogowy wskaźnik temperatury silnika z samolotu. Pasy też lotnicze. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Miała to być zabaweczka na plaże w piachu do kolan to się utopi :D buggy z malucha nie nadaje się w piachy bo jest po prostu za słabe , ja mam z tyłu jodełkę od traktora żeby przyczepność była i kiepsko to jeździ jak się wbije to jedzie ale już jak się zatrzyma to nieraz nie wiadomo jak ruszyć :D to zapie**ala po piachu pokroju piachy w okolicy lasu czy piaszczysta droga gdzie piachu jest 20cm a potem jest twardo , ale po plaży czy żwirowni brakuje mocy u ciebie do tego nie ma opon i waga tragiczna , chyba cię ta kate upton rzuciła jak po próbie wjechania na zachód słońca musieliście wracać piechotą stąd tak do niej wzdychasz co :D ? jedyna opcja żeby buggy z kaszla dawał radę w piachu to zwolnice albo 2 skrzynie , wtedy vmax robi się na poziomie kibla 50ccm ale zaczyna to jechać w piachu do kolan W terenie dawał radę yhy :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2017 yhy :D Serio. do puki nie robiło się grząsko. Górki atakował tak strome, że aż komorę pływakową zalewało i zaczynał się krztusić. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Gdyby goście z NASA wiedzieli o Twoim istnieniu, już dawno mielibyśmy bazę na marsie. Szacun Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 no wiadomo :D rama na sprzedaż jak pisałem jakby ktoś chciał https://www.olx.pl/oferta/zjawiskowa-rama-yamaha-tri-zinger-60-trajka-quad-atc-70-CID5-IDnPd50.html szczerze ? jakbym miał stodołę , dom czy chociaż kawałek działki to całą konstrukcję bym zostawił dla potomnych ale na 16mkw stoi quad , buggy , atc 250R , tokarka i tony narzędzi i złomu , mam garaż zapchany pod drzwi , chodząc po nim chodzę po pojazdach , teraz biorę się na naprawy mojej atc 250 R i nie mogę do niej dojść :D Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi