Shokei Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Witam, tak jak w temacie czy da się odwrócić biegi w cbr 600 f3 tak aby jedynka była do góry reszta na dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żużu77 Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Dałoby się. Przeróbka zewnętrznego mechanizmu wybierania biegów. Dosyć prosta sprawa. Pytanie o zasadność.... Żużu77, Cieszyn, R12RT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shokei Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 Biegi wchodzą dostałem specyficznie w f3 a tak to lepiej by mi się zmieniało i szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techdx Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 U mnie np. Wystarczy założyć odwrotnie ramię od dźwigni zmiany biegów. Ale to tylko zdaje egzamin gdy się ma na cięgłach a nie bezpośrednio na wałku. Kiedyś jak zakładałem na szybko to się pomyliłem, to było zaskoczenie jak chciałem ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2017 U mnie np. Wystarczy założyć odwrotnie ramię od dźwigni zmiany biegów. Ale to tylko zdaje egzamin gdy się ma na cięgłach a nie bezpośrednio na wałku. Kiedyś jak zakładałem na szybko to się pomyliłem, to było zaskoczenie jak chciałem ruszyć W F3 jest tak samo. Nic nie trzeba przerabiać Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Cos a'la MotoGP kolega by chciał. W złożeniu lepiej się dźwignię naciska niż podnosi i na krętej drodze łatwiej się przyspiesza ;) Piźnięte kilofem na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi