pushek_CBR Opublikowano 23 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2004 r6 ;] a jak chcesz to moge ci moja cebre tanio popchnac - idealna do wprowafdzenia w swiat sportowych motocykli ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 Jak bym miał do wydania na samą maszynę równo 20.000 zł, to bym się wahał, czy kupić nówkę GS 500, czy lekko używanego Bandita/GSX 600 F itp. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2004 tylko nie GSX600F - ja mam toto jak sobie chcesz podzidować to gsx600F sie nie nadajeale jesli chcesz latac dlugie trasy to jest suuuuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giemul Opublikowano 25 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2004 na twoim miejscu kupiłbym ciuchy za 5 paczek , za 15 uniwersala CBRa 600 (jest łatwy do jazdy,dużo wybacza .Jak powozisz nim dupsko 1 sezon , to wyrobisz sobie sam zdanie czego chcesz od motorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 Ja bym kupił CBR 900RR nie ma nic lepszego za tą kase... Chyba że chcesz turystę to mój koleś ma XJRe 1200 '98 za 17500zł( dodam że to było jego pierwsze moto)...Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade_86 Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 Hmmm... Sportowa 600-tka na początek to chyba nie jest zbyt dobry pomysł, ale jakis Bandit albo SV lub cos z Hond to by było dobre. Pozdro i udanego zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 13 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2005 stary nie odświeżaj tematów sprzed poł roku.. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Kup sobie dobre ciuchy i kask to podstawa,co do sprzeta to nowka nie jest dobrym pomyslem,pewnie nie raz upadniesz jak kazdy a wtedy boli serce przy nowce i ta utrata wartosci.Ja wybralbym na dojazd do pracy Fazera,do wyglupow R6,na trase VFRTak czy inaczej masz niezly orzech do zgryzieniaPowodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 15 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2005 Nieźle! Ja na pierwsze moto (DT50) wydałem 800 zł.Nie będe nic doradzał, bo to i tak wyzej koledzy powiedzieli, mogę tylko się do nich przłyączyć - moto odpowiednie do zapotrzebowania!Udanego i rozsądnego zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 16 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2005 My tu radzimy przez cala zime co kupic a Kremocik juz pewnie kase na dziewczyny przepuscil i o motorze zapomnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi