Gość yeuop Opublikowano 24 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Wiecie, gdzie w PL można najtaniej kupic kufry SW-motech?A może oplaca się pofatygować do Niemiec i samemu tam kupic?Problem w tym, ze w PL jest dosyć spora rozbieznosc w cenie (siegajaca ladnych kilkuset pln), stad takie pytanie.Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Jeżeli chcesz te aluminiowe traxy, to szczerze nie polecam. Bardzo delikatne, te wstawki z blachy aluminiowej łatwo się gną, kufry ciekną w rogach (w miejscu styku z plastikowymi wstawkami) i trzeba uszczelniać silikonem. Zamik też lubiły się zacinać gdy dostały trochę błota. W obecnych czasach masz przynajmniej kilku małych rzemieślników/producentów kufrów aluminiowych w Polsce - poszukaj np. na forum V-strom lub na doskonale Ci znanym Africa Twin) - są konkurencyjni cenowo i moim zdaniem jakościowo.A w temacie - obstawiałbym Motobagaż.pl nawet jak wg cennika nie będą najtańsi, to zawsze udawało mi się u nich wynegocjować jakiś sensowny upust. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Nie, mam na myśli Adventure.O krajowych producentach wiem, ale chciałbym wiedzieć, za ile da się najtaniej zalatwic te SWmotechy, żeby mieć porównanie.Niestety jeden z krajowych producentow był tylko nieznacznie tanszy niż SW-motech :(A szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 yeuop jak coś jest dobre musi kosztować. Nie przeskoczysz tego. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 No ale widzisz, teraz Staszek tu psioczy na SWmotechy, a ja wlasnie czytałem psioczenie na Apduro :)Poza tym zestaw dedykowany do Afryki w podaniu Apduro to 3k pln, SWmotech to tylko tysiak więcej.Wiec........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadeo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 To nie lepiej kupić za tysiąca 3 kufry givi i mieć to w dupie? Jak się skończą to kupisz kolejny komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Albo już pójść po bandzie i Touratecha za 4 tyś dorwać. Masz spokój na lata. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 A w czym mialby touratech być lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Jakościowo to już najwyższa półka jest. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcer Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Yeuop, chodzi o nową Africę Twin 1000 czy starszą? Podaj proszę rocznik to zobaczę co da się zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 25 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2017 Psioczę bo miałem. Badziewie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Arcer: szukam do rocznika 2018 :) (poważnie - chce kupic na wiosne dopiero) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 To może jednak fabryczne? Będziesz miał jeden kluczyk do wszystkiego i stelaże są zbędne. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Arcer: szukam do rocznika 2018 :) (poważnie - chce kupic na wiosne dopiero)to bierzesz tą Africe w końcu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yeuop Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Fabrycznych nie chce, to jest plastikowy szit.No chciałbym. A czy mi się uda ja kupic, to już zycie pokaze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi