Atekx Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam , chcę kupić coś tańszego, co dogoni yamahe yzf r 125 , kolega będzie miał ten motor.Potrzebuje coś jak najtańszego , żeby się nie psuło za bardzo , bo sam nie mam zbytnich umiejętności , jeśli chodzi o naprawy, tzn, jakieś podstawowe tam rzeczy potrafię zrobić. Preferowałbym cztero suwa , ale może też być dwusuw , wiele dwu suwów , ale problem jest w tym , że dość dużo palą a ja chciałbym się zmieścić ze spalaniem do około 3,5 , 4 litry max. Ostatecznie mogę kupić yamahe yzf r 125, ale pytam czy jest coś tańszego , prawie nie psującego się za bardzo . Jestem nowy jeśli chodzi o takie sprawy , chce się tylko dopytać a odpowiedzi , google ci odpowie itp. proszę zostawić dla siebie.Temat dotyczy tylko 125 cc. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Atekx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Yamaha r6 dogoni r125. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Honda NSR 125 Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechuk Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Hyosung GT 125. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 romet k125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atekx Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Yamaha r6 dogoni r125. Pozdro!z 125 :) Hyosung GT 125.no dzięki a awaryjność ? Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Atekx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi