Ostry76r Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Planujemy z kolegą wyjazd w weekend majowy ja zabieram żonę cały wyjazd ma trwać około tygodnia ruszamy z okolic Warszawy niczego nie planujemy porostu wsiadamy i jedziemy może ktoś ma ochotę się przyłączyć pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZibiGo Opublikowano 12 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Planujemy z kolegą wyjazd w weekend majowy ja zabieram żonę cały wyjazd ma trwać około tygodnia ruszamy z okolic Warszawy niczego nie planujemy porostu wsiadamy i jedziemy może ktoś ma ochotę się przyłączyć pozdrawiam."po prostu"Nie po krzywu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry76r Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Planujemy z kolegą wyjazd w weekend majowy ja zabieram żonę cały wyjazd ma trwać około tygodnia ruszamy z okolic Warszawy niczego nie planujemy wsiadamy i jedziemy może ktoś ma ochotę się przyłączyć pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 "po prostu"Nie po krzywu.Rzeczywiście bardzo rzeczowo i na temat. Tak jak przystało na kogoś kto czepia się zwykłej literówki.Jeśli zaś chodzi o pytanie założyciela wątku, to nie jest wykluczone że będę w tym czasie w kotlinie kłodzkiej ale jadę zupełnie z innego kierunku ;)Tak czy inaczej polecam bo okolice pełne miejsc wartych zwiedzenia i weekend majowy to dobry początek ale na pewno nie wyczerpie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Do Piekelnych nie polecam ,nie ma noclegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 kotlina jest bajeczna , sudety cale sa super , co do noclegow... kiedys wystarczyla plandeka w uroczym zakatku lub czasem i wiata w gorach :)z tym ze asfalty prowadza jak prowadza, jakosciowo tez niezbyt . ci co mu]ysla ze jak przejada 8mka przez kotline odwiedzili gory sa w bledzie , polecam boczne drogi i szutry , tam jest najciekawiej , tyle ze do tego trzeba motocykla a nie ofredzlowanego cruisera :) Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) W Pekelnych jest opcja prostego noclegu (materace położone bezpośrednio na ziemi), jak ktoś ma farta i natrafi na imprezę (co w długim weekendzie majowym jest bardzo prawdopodobne), może przeżyć niezapomniany wieczór i noc.Trafiliśmy kiedyś na spotkanie miejscowych bikerów oraz grupy Niemców - były tańce i swawole do rana, czytaj szaleństwa przejazdów motocyklami bez tłumików między stolikami, podpalanie baku z benzyną na pracującym motocyklu, palenie gumy w trakcie konsumpcji smażonej kiełbasy tuż obok Ciebie i tym podobne niewinne igraszki podpitych ziomali. Kładąc się w końcu spać na materacach (przezornie w najdalszym kącie jaskini) nie mieliśmy pewności co zastaniemy po przebudzeniu. Ale rankiem wszystko było grzecznie i spokojnie na swoim miejscu, za to wrażenie atmosfery dawnych, spontanicznych zlotów pozostanie na długo w pamięci.Więc na jedną noc, gdy coś się w miejscówce dzieje - polecam.Drugim razem, gdy na miejscu nocowało tylko kilka osób, dla wygody wybrałem nocleg w nieodległym pensjonacie. P.S. Jakieś trzy lata temu, gdy trafiliśmy tam kolejny raz w majowy weekend, niestety była impreza zamknięta i knajpka nieczynna. Warto sprawdzić przed wyjazdem...P.S.1. W odległości około 20km od Pekelnych jest ciekawe miejsce - pustelnia mnichów położona wysoko na skale. Warto zobaczyć. Edytowane 20 Marca 2017 przez Staszek_s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) Stanisław, Pekelne są czynne tylko do 21. Później zamykają na cztery spusty. Nie ma mowy o noclegach. Chyba że jest jakaś zorganizowana impreza. Niestety. Pozmieniało się. Edytowane 20 Marca 2017 przez cezsek Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Piekielne doły trzeba zaliczyć ciekawe miejsce ...jeżeli chodzi o noceg Polska jest blisko...my po zamknieciu pojechaliśmy do Bogatyni ....poleca nocleg w OSiR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek 63 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Jeszcze bardziej sprostuję czas otwarcia - zajechałem 30.08 zeszłego roku kilka minut po godz.19 i bar był już zamknięty, było jeszcze kilkanaście motocykli na zewnątrz, ludzie dopijali co tam mieli i ok.19.30 zavřeno :mad: Jakaś impreza jest 06 maja: http://www.pekelnedoly.cz/ Cytuj https://motomisiek.rajce.idnes.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrzysty Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Klasyka - Błędne Skały i Szczeliniec trzeba zaliczyć, fajne noclegi są w wiosce Pasterka na samej Czeskiej granicy, na Szczeliniec dotrzecie z niej na pieszo http://www.przystanekpasterka.pl/obiekty/dw-szczelinka/ oraz taniej, trochę gorsze warunki, ale lubią motocyklistów ( specjalne upusty- właściciel tez trochę jeździ) http://www.podrogaczem.fajnespanie.pl/19866,start.html ,o piekielnych dołach nie słyszałem, a widzę, że warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisM Opublikowano 21 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2017 Ja jestem wstępnie zainteresowany, może wymieńmy się kontaktami, podaję swój e-mail, najlepiej będzie się ostatecznie zdzwonić i dogadać detale lub spotkać się i porozmawiać, tym bardziej, że mieszkamy relatywnie niedaleko od siebie, [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) W piekielnych duża zmiana Edytowane 23 Marca 2017 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamg24 Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 W piekielnych duża zmiana...i co....się stało?.......... może zdradzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek_s Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 To teraz Anielskie Wrota nie Piekielne Doły, chóry anielskie grają non stop i takie tam...Czesiu! Opowiadaj co się stało się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi