Panzer Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Chcial bym zrobic remont Ogara 200 tzn caly silnik rozlozyc wymienic co trza i zlozyc. pomogli byscie mi jak bym robil zdjecia po karzdej wykreconej srobce bo mam aparat cyfrowy krok po kroku bym zrobil remoncik to jak pomozecie??? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Idaho Opublikowano 6 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2004 Możemy spróbować, chociaż wiesz, nie ma to jak widzieć cos na własne oczy, często trudno coś ocenić po fotkach. Ale mozemy spróbnować, jednak nic nie gwarantuje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Odradzam! jeśli nigdy tego nie robiłeś, to weź sobie do pomocy kogoś kto kiedyś rozebrał chociaż jeden dwusów typu komar, bo samemu to może być krucho/// a jeśli chcesz to zrobić samemu, to porozkładaj wszystko na szmatach w takiej kolejności jak wyciągłeś no i nie skrzyw czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 a ja bym na Twoim miejscu zaryzykował ;) swoją drogą to może być ciekawe doświadczenie i dla nas i dla Ciebie :P każdy coś swojego dorzuci, w razie czego na żywca może ktoś kto bliżej Ciebie mieszka podjedzie i pomoże :( dla mnie pomysł spoko jeśli już jesteś na to zdecydowany :mrgreen: pozdrawiam i powodzenia ;)))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 7 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2004 Właściwie to bzyk ma dużo racji, od remontu komarka(miałem wtedy 12 lat) zaczęła się moja przygoda z mechaniką i remontami, a dziś jestem w tym niezły, ale pamiętam ile rzeczy musiałem sknocić zanim się udało (nauka kosztuje) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@łpa Opublikowano 8 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2004 ja równiez zaczynałem od komarka zreszta chyba kazdy znasz zaczynał od komarków, bo to sa dobre silniki do nauki, a co do kosztów pierwszego rozbierazia to bym kupił drugiego komara, ale nie załuje anijednego grosza którego włozyłem w moja nauke. Zreszta człowiek uczy sie na błedach wiec moim zdaniem moze cie to troszke wiecej kosztowac ale napewno bedziesz miał wieksza satysfakcje ze zrobiłes to sam wiec remontuj tego ogara. pozdro @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Ja tez na Twoim miejscu bym to robil...Ja pierwszy silniki jaki rozebralem i zlozylem a co najwazniejsze zrobilem juz na nim 1000km to byl silnik od jawy..i zaluje ze nie moglem tego zrobic nigdy wczesniej...Nie mowie ze obeszlo sie bez bolu w portfelu i wielu zalamek po drozde ale wszystko sie da..Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 ...Solo...ja w sumie troche też...;);P żałuje ...a poważnie Panzer podłącz kamere internetową..zrobimy operacje online ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solo Opublikowano 20 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2004 Zyclon spoko...damy rade..tez bedziesz mial swoj pierwszy raz:) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi