Marlene Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Brzmi troszkę śmiesznie. Ale teoretycznie jest możliwe. Są jakieś konkretne strony/obszerna literatura na ten temat? Bo zbyt wiele konkretów nie mogę znaleźć. (Oczywiście nie pytam tutaj o usługę!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja do swojego Kapcia mam kabel obd i aplikację TuneEcu. Ten sam program obsługuje też inne motki. Sporo parametrów, duże możliwości modyfikacji map, testy podzespołów.Można dokupić moduł bluetooth i śledzić parametry na bieżąco podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Są- service manuale. I czego właściwie temat dotyczy? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marlene Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ja do swojego Kapcia mam kabel obd i aplikację TuneEcu. Ten sam program obsługuje też inne motki.Sporo parametrów, duże możliwości modyfikacji map, testy podzespołów.Można dokupić moduł bluetooth i śledzić parametry na bieżąco podczas jazdy. Brzmi kusząco. A jak wygląda sprawa standaryzacji złącz w tych sprzętach? Są- service manuale. I czego właściwie temat dotyczy?Tak, z pewnością. W większości kwitują ten temat: "udać się do autoryzowanego serwisu". Pomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Obszernych informacji znajdziesz bez liku na forach poszczególnych marek i modeli.Ten sam software, którego używam na pewno obsługuje również KTMa, Triumpha i inne.Nie wiem jaki standard złącz diagnostycznych mają pozostałe marki i jaka jest dostępność darmowego oprogramowania do nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie, to User Manual odsyła do serwisu, a każdy serwis pracuje przy użyciu Service Manual. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Z Haynesem można zrobić wszyściutko na co domorosły mechanik mógłby sobie pozwolić. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mixser Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A gdzie mozna kupic kable do tuneecu Wysłane z mojego Outdoor WT4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 22 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W sklepie. Ja mam taki https://www.viaken.pl/pl/vag-usb-kkl-line-kabel-obd2-kabel-piny.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Polecasz do VW? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovronsky Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 ???????Ja go podpinam do Caponorda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 (edytowane) limo obd to jest standard nawet tam pisze że zgodne z obd2 Edytowane 24 Stycznia 2017 przez michoa Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 No spoko, w linku stoi że pasuje do VW a ja akurat bym kupił do polówki bo mam chiński który zadziałał raz a od tamtej pory oprogramowanie z jakiegoś powodu nie bangla (niby się łączy ale większość opcji jest nieaktywna). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 No spoko, w linku stoi że pasuje do VW a ja akurat bym kupił do polówki bo mam chiński który zadziałał raz a od tamtej pory oprogramowanie z jakiegoś powodu nie bangla (niby się łączy ale większość opcji jest nieaktywna).Nadaje się, Jeden z lepszych kabelków do vw. Do tego vag 409.1 i śmiga, aż miło.Sam używam do tego łączy się też z innymi furami. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi